![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Mar 2015
|
Dobrý deň,
mám ešte 2 otázky k žiadosti k podopatreniu 6.1 1.) účet V odpovedi zo dňa 4.3.2016 uvádzate, že: "Dobrý deň, účet musí byť na žiadateľa t.j. na IČO." Chcela by som sa spýtať aký zákon toto ukladá. Pokiaľ viem, ak podnikám ako fyzická osoba, či už živnostník alebo SHR, môžem na účeli podnikania používať bežný súkromný účet. 2.) údaje na obálke Vo výzve sa v časti 6.1 Ďalšie formálne náležitosti v bode 7 uvádza: "...V ľavom hornom rohu obálky/balíka žiadateľ uvedie číslo tejto výzvy, svoje IČO, názov opatrenia/podopatrenia, región (menej rozvinutý región alebo Bratislavský kraj) a v pravom dolnom rohu obálky/balíka žiadateľ uvedie nápis „Neotvárať“" Mám to chápať tak, že údaje ako meno a adresa tam nemám uvádzať? Ak nie, ako mi potom pošta vydá potvrdenie, že som žiadosť naozaj odoslala? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
1. Vyžaduje si to Informačný systém PPA. 2. Samozrejme, na obálku treba uviesť všetko, čo je potrebné na to, aby Vám pošta vydala potvrdenie o odoslaní, teda aj Vaše meno a adresu. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 16-03-2016 o 11:35. |
|
|
|