![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2016
|
Dobry den,
chela by som sa opytat na maximalnu hodnotu standardneho vystupu. Vyzva 6.1 hovori o maximalnej hodnote SV 50 000. Tato maximalna hodnota sa vztahuje len na komodity specializovanej rastlinnej vyroby a zivocisnej vyroby (ako su uvedene vo vyzve 6.1)? To znamena, ze sa to nevztahuje na pestovanie inych plodin, napriklad obilnin? Aby som bola zrozumitelnejsia. Napriklad budem pestovat zemiaky na vymere 13,5ha, co mi vytvori standardny vystup 49790,7. Okrem toho mozem pestovat ostatne obilniny bez obmedzenia alebo existuje pri opatreni 6.1 nejake obmedzenie na maximalnu celkovu velkost (vymeru) SHR - polnohospodarskeho podniku? Vychadzam z predpokladu, ze na uspesne pestovanie ktorejkolvek komodity, potrebujem dodrziavat vhodnu rotaciu plodin na pode (osevne postupy) a teda potrebujem hospodarit na vacsej vymere ako je len vymera potrebna pre pestovanie plodin specializovanej rastlinnej vyroby. Dakujem velmi pekne za odpoved. mlada polnohospodarka |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
ďakujeme Vám za dôveru, s ktorou ste sa na nás obrátili so svojím problémom. Odpoveď na Vašu otázku pripravujeme. Ďakujeme Vám za trpezlivosť. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] |
|
|
|