![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2014
|
Mám založené občianske združenie zamerané na chov koní, chcem požiadať o dotáciu pre moju dcéru ktorá sa zaoberá animoterapiou. Okrem koní máme aj drobný chov kôz, oviec. Mám záujem založiť farmu, na ktorej bude hospodáriť moja dcéra. Veľmi sa zaujímam o dotácie pre mladého farmára. Čítala som vaše články, v ktorých je uvedená rôzna dľžka výnimky zo vzdelania. Uvádzate 18 alebo aj 36 mesiacov. Dcéra je plnoletá, ale ešte 1 rok bude na strednej škole, chce pokračovať na vysokej poľnohospodárskej. Týka sa jej výnimka zo vzdelania, alebo je potrebné mať už školu ukončenú do termínu?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
ďakujeme Vám za dôveru, s ktorou ste sa na nás obrátili so svojím problémom. Odpoveď na Vašu otázku pripravujeme. Ďakujeme Vám za trpezlivosť. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] |
|
|
|