AgroFórum  

Naspäť   AgroFórum > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum)
Registrácia FAQ (otázky a odpovede) Zoznam členov Kalendár Hľadaj Dnešné príspevky Označ fóra ako prečítané

Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Starý 23-06-2009, 09:54   #1
Igor7007
člen

Registrovaný od: Jun 2009
Počiatočné Podpora

Dobrý deň ..
Zaujímalo bi ma , či je možnosť pre začínajúceho farmára prispevku na začiatok ?Určitá predstava je , mal bi som vo výhľade jedno opustené družstvo zo 4 hospodárskymi budovami ,do ktorých by som chcel chovať hydinu.. len ako na všetko treba peniaze ..Viem že nie som ani prvý ani posledný , len ma trápi ,že asi obyčajný človek sa k rozdelovaciemu balíku nedostane ... a trápi ma to , že ludia ktorý majú v prenajme pasienky ich nespásajú , neklčujú a peniaze na pasienky berú.
Igor7007 je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 23-07-2009, 11:13   #2
Odbor komunikácie MPSR
člen

Registrovaný od: Dec 2007
Počiatočné Re: Podpora

V súčasnej výzve na predkladanie projektov z osi 1 opatrenia 1.1 Modernizácia fariem PRV SR 2007-2013 uverejnenej na www.mpsr.sk je možnosť požiadať o príspevok aj začínajúcemu farmárovi za určených podmienok.

S pozdravom

Ing. Marek Kodada
generálny riaditeľ
sekcie poľnohospodárstva
a rozvoja vidieka
Odbor komunikácie MPSR je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Vyhľadávanie v téme:

Rozšírené hľadanie

Pravidlá prispievania