![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Jun 2009
|
Dobrý deň ..
Zaujímalo bi ma , či je možnosť pre začínajúceho farmára prispevku na začiatok ?Určitá predstava je , mal bi som vo výhľade jedno opustené družstvo zo 4 hospodárskymi budovami ,do ktorých by som chcel chovať hydinu.. len ako na všetko treba peniaze ..Viem že nie som ani prvý ani posledný , len ma trápi ,že asi obyčajný človek sa k rozdelovaciemu balíku nedostane ... a trápi ma to , že ludia ktorý majú v prenajme pasienky ich nespásajú , neklčujú a peniaze na pasienky berú. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
V súčasnej výzve na predkladanie projektov z osi 1 opatrenia 1.1 Modernizácia fariem PRV SR 2007-2013 uverejnenej na www.mpsr.sk je možnosť požiadať o príspevok aj začínajúcemu farmárovi za určených podmienok.
S pozdravom Ing. Marek Kodada generálny riaditeľ sekcie poľnohospodárstva a rozvoja vidieka |
|
|
|