![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vážený pán minister.
Mám na Vás otázku ohžadom Centrálnej evidencie hospodárskych zvierat. Spracovávam CEHZ pre dva nezávislé subjekty, nazvime ich A a B, ktoré medzi sebou obchodujú. Keď firma A predá nejaké zvieratá firme B, do ŠPÚ zašlem hlásenie zmien (firma A odsun do firmy B a naopak firma B prísun od firmy A). Keď firma B neskôr odsunie tieto zvieratá na bitúnok, zašlem príslušné hlásenie zmien. A zrazu problém. Firma B dostane chybár, že nemôže odsúvať zvieratá na bitúnok, nakožko sú evidované na firme A. o Niekožko týždňov dostane firma A chybár, že bitúnok hlásil prísun zvierat, ale ona to nehlásila. Takto to funguje už niekožko mesiacov. Nepomohlo niekožko mojich telefonických urgencií a vysvetžovaní o zaslaných hláseniach, ani opakované hlásenia. Zvieratá sú predané, odporazené, ale v ŠPÚ stále figurujú, že žijú a nikto nevie, na ktorej farme sú registrované. Tak sa Vás teda chcem spýtať, čo mám robiť. Lebo ja si za svojimi hláseniami stojím. Predpokladám však, že nakoniec, keď tento problém prerastie do enormných rozmerov, zodpovedný za všetky chyby budem len ja. |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán Grolmus,
centrálnou evidenciou hospodárskych zvierat je poverené pracovisko Štátneho plemenárskeho ústavu SR v Žiline. Každý subjekt, ktorý je evidovaný v centrálnej evidencii hospodárskych zvierat má povinnosť nahlasovať zmeny v týždenných intervaloch. Keď dochádza k akýmkožvek problémom, k dispozícii je telefonický operátor, kde je možné upresniť hlásenia. Je vežmi ťažké riešiť hypotetické problémy farmy A a farmy B. Z tohto dôvodu Vás žiadam, aby ste sa telefonicky kontaktovali s vedúcim Centrálnej evidencie hospodárskych zvierat Ing. Rudolfom Čelkom a presne definovali subjekty, za ktoré ste posielali hlásenia. S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| CEHZ ovce kozy | Golian Jozef | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 05-04-2006 06:50 |
| CEHZ | Ing. Rudolf Čelko, vedúci CEHZ | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 0 | 26-10-2004 07:12 |