![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vážený Pán Minister,
nech už bude akokožvek ,jedno je isté.Chvála za náš vstup do Európskej únie.Avšak nie našim úradníkom,ale predstavitežom únie, ktorý rozhodli o tom ,že nám dovolili ,aby nás medzi seba prijali.Ak si nájdete čas a osobne si prečítate tento mail úplne mi to stačí a naozaj mi nemusí odpisovať vo Vašom mene úradník,lebo máte určite iné povinnosti ,ako sa venovať mailom. Ak dovolíte k veci.Dovoĺím si Vás upozorniť ,že k 1.5.2004 Slovenská PPA nezískala akreditáciu na svoju činnosť a tak slovenské firmy boli nútené využiť služieb agentúr v Rakúsku,Čechách,Maďarsku. Konkrétna otázka: Koho ste odvolal z funkcie,aké dosledky boli vyvodené voči konkrétnym osobám,komu ste strhol prémie ,prípadne vyhodil z práce,nakožko pochybujem že v Česku ,alebo Maďarsku majú iné podmienky a dokázali získať túto akreditáciu s dátumom vstupu. Otázka č.2 Pri vstupe na Vaše ministerstvo Vás osloví SBS,ktorá od Vás vyžadueje osobné údaje,zavolá telefonicky Vami požadovanú osobu,a nakožko Vaši úradníci pracujú v úrade ,v ktorom Vám trvá cesta z poschodia na vrátnicu 10 minút ,Vášho úradníka vytrhnete z práce ,aby putoval po budove 20 minút a tak strácal čas na prácu,za ktorú je platený z našich daní.Ak si prajete doprevádzať stránky k Vašim úradníkom ,tak láskavo nariaďte aby túto činnosť vykonávali dotyčný pracovníci SBS ,prípadne tam zamestnajte dochodcov,ktorý budú ovládať základy slušného správania a ich podmienkou pre prijatie bude naučenie sa základnej formulky obrý deň ,možem Vám nejako pomocť?A čo mi dala návšteva príbuznej platobnej agentúry vo Viedni? Slušnosť,Pekná Hosteska na recepcii,ktorá mi vysvetlila ako a kde sa mám pohybovať,nikto ma neprenasledoval a to hlavné všetko som vybavil za pol hodiny a veci ktoré boli u nás tak neskutočne alibistické nakožko o všetkom rozhodoval pán riaditeĺ alebo nejaké pseudokomisie ,tu to rozhodne ten najposlednejší úradník. Tak že ak dovolíte, vybavte exkurziu celej slovenskej PPA ,aby vedeli ako sa pracuje,správa a predovšetkým dajte im pocit rozhodovania a zodpovednosti.pretože o tom to celé EU je. O zodpovednosti o jasných a prehžadných pravidlách o jazykových znalostiach o chuti vyviesť túto šialene zapachájúcu spoločnosť z letargie.Nikdy by som neveril ,že budúci mladý žudia majú šancu byť úspešní a žiť nad štandartom priemerného platu. Zodpovedne prehlasujem ,že som bol tichým odporcom EU,lebo som sa bál konkurencie a sily peňazí.Dnes si skor myslím že zdravá agresivita,vynikajúce jazykové znalosti,chuť vzdelávať sa a hžadať v narideniach EU je presne to ,čo nám pomoze tú starú európu dobehnúť. Ale to všetko Pán Minister músíte naočkovať vy Pán Minister. Veď ste minister. A z čoho mám nesmiernu radosť? Že keď chcem niečo vybaviť nemusím zavolať nejakému známemu a začať otázkou : počúvaj nepoznáš niekoho,Vieš potreboval by som vybaviť............. Vybavím si všetko sám.Veď som Európan a začínam byť na to hrdý. Ing.Miloš Makara |
|