![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
dobry den som vlastnikom 1,5 Ha ktore ma v prenajme družstvo mame 1 kravu a vjednej relacii na STV 1 som videl ze EU prispieva na eurofondami na dobytok som zo Starej Lubovny a zaujimalo bi ma kde mi to treba ist abi som si takuto ziadost zadovazil. Poradte mi prosim Dakujem [email protected]
|
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán,
základnou podmienkou na získanie dotácie je užívať minimálne jeden hektár pôdy, pričom jedna parcela by nemala byť menšia ako 30 árov. Dôležité je , aby pôda bola udržiavaná v dobrom požnohospodárskom stave, nesmie byť zaburinená, znečistená, podliehať erózií a podobne. Všetky potrebné informácie, týkajúce sa získania podpory sa nachádzajú na našej internetovej stránke www.mpsr.sk ( Aktuality- Usmernenie ministra pôdohospodárstva Slovenskej republiky o podpore v požnohospodárstve poskytovanej formou jednotnej platby na plochu požnohospodárskej pôdy a formou platby pre vybrané plodiny pestované na ornej pôde). S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| Prosím o radu z oblasti aplikácie herbicídov vo vinici | jurajko | Rastlinná výroba | 3 | 09-06-2006 09:18 |
| Prosba o radu | Kassai Ivett | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 15-05-2003 07:51 |
| Ziadost o zavaznu informaciu | Peter Mihalik | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 14-01-2003 11:55 |