AgroFórum  

Naspäť   AgroFórum > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum)
Registrácia FAQ (otázky a odpovede) Zoznam členov Kalendár Hľadaj Dnešné príspevky Označ fóra ako prečítané

Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Starý 28-01-2004, 13:57   #1
Ing. Martin Korenčiak

Počiatočné Prosím o odpoveď

Vážený pán minister,
Dňa 1.12.2003 som Vám napísal príspevok pod názvom „V ŠPÚ je to tak“, kde som uviedol fakty konania morálne skompromitovaných manažérov v Štátnom plemenárskom ústave.
Prosím Vás o Vaše stanovisko k uvedeným skutočnostiam, vzhžadom k tomu, že už v máji 2003 ste boli o situácii v ŠPÚ informovaný v liste od Ing. Štubňu.
S pozdravom Ing. Martin Korenčiak
  Odpovedať s citovaním
Starý 24-02-2004, 12:59   #2
Ing. Martin Korenčiak

Počiatočné Re: Prosím o odpoveď

Vážený pán minister,
viackrát som Vás oslovil v príspevkoch „V ŠPÚ je to tak“, „ V ŠPÚ to zostalo tak“ a „ Prosím o odpoveď“.
Verím, že ste zaneprázdnený, ale predsa Vás prosím aspoň o krátku reakciu na moje príspevky. Som presvedčený, že ste seriózny človek a na odpoveď si nájdete trochu času.
Bez Vášho stanoviska by FÓRUM MINISTRA nemalo žiadny zmysel.
S pozdravom Ing. Martin Korenčiak
  Odpovedať s citovaním
Starý 05-04-2004, 08:50   #3
Zsolt Simon

Počiatočné Re: Prosím o odpoveď

Vážení účastníci diskusného fóra „V ŠPÚ je to tak“,

už skoro 11 mesiacov sledujeme na internetových stránkach Fóra ministra polemiku názorov, v ktorej prevládajú prvky osočovania a invektív minulých a súčasných pracovníkov ústavu.
Je mi úprimne žúto, že sa diskusia uberá práve týmto smerom a postráda konštruktívne prvky a určitú mieru tolerancie na základe čoho som sa rozhodol mimoriadne nereagovať na tento druh komunikácie. Neznamená to však, že som vo veci nekonal.
Pracovníci MP SR boli v ústave na dvoch kontrolách . O výsledku prvej kontroly, ešte za predchádzajúceho vedenia ministerstva, bol pisatež informovaný listom zo dňa 20.6.2002 o tom, že neboli potvrdené ním opisované praktiky a zlé hospodárenia s finančnými prostriedkami.
Druhú kontrolu som nariadil na základe diskusia na Fóre ministra a to od 27.10.2003 do 18.11.2003. Kontrolóri v dostatočnom časovom priestore preverili hospodárenie s pridelenými finančnými prostriedkami štátneho rozpočtu, ako aj ďalšie podania uvádzané v príspevkoch diskutujúcich a na moje prekvapenie, pretože diskusia tvrdila opak, nezistili žiadne závažné nedostatky, ktoré by vyžadovali oznamovaciu povinnosť orgánom v trestnom konaní.
Som si vedomí, že toto moje stanovisku neuspokojí nespokojných bývalých zamestnancov ŠPÚ, ale s plnou vážnosťou prehlasujem , že výsledok kontroly je pre mňa záväzný a na základe toho sa nebudem viac touto diskusnou témou zaoberať .

S pozdravom
Zsolt Simon
minister pôdohospodárstva SR
  Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Vyhľadávanie v téme:

Rozšírené hľadanie

Pravidlá prispievania