![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vazeny pan minister,
koncom augusta som Vas poziadal o stanovisko k situacii, ktora nastala, ked som si ziadal najom za podu od spolocnoti Diemil, s. r. o. Radvan nad Laborcom. Ubezpecili ste ma, ze vykonate kontrolu, co sa aj stalo, a oboznamite ma s vysledkom kontroly, co sa zatial nestalo. Velmi ma zaujima vysledok kontroly, tak verim, ze svoje slovo dodrzite a v najblizsom moznom case ma budete informovat o vysledku kontroly. S pozdravom Ing. Juraj Belej |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán Belej, pokiaž ide o neuhradenie finančných pohžadávok pre obec, podža písomného vyjadrenia starostu obce Radvaň nad Laborcom pána Andreja Golda, spoločnosť dlhuje na daniach z nehnutežnosti za rok 2002 sumu 1 961 Sk a za rok 2003 sumu 48 709 Sk. Zamestnanci MP SR Regionálneho odboru Humenné, na základe vykonaných kontrol krátili dotačné prostriedky uvedenej spoločnosti za 858 ha nedostatočne obrobenej pôdy vo výške 2 805 635 Sk. Aj keď na jednej strane chápem vaše rozhorčenie, vyvodenie dôsledkov za neplatenia nájmu za prenájom požnohospodárskej pôdy nie je v kompetencii MP SR. Predmetnú vec je možné riešiť iba súdnou cestou. S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| najom. | jan | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 21-04-2006 12:51 |
| Nájom pôdy | Gombita | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 27-05-2005 07:52 |
| Nájom za požovnícky revír | Vladimír Halamček | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 2 | 25-02-2004 07:47 |
| Nájom a odkúpenie pôdy | ing. Anna Babková | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 01-10-2003 07:17 |
| Najom za podu | Ing. Juraj Belej | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 24-07-2003 10:38 |