![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Prečo boli krátené dotácie na chov dojčiacich kráv (KBTPM)? Pri krátení týchto dotácií prídem o cca 200 000 Sk. Na ošípaných, zásluhou nulového cla na dovoz ošípaných a bravčového mäsa, som stratil cca 400 000 Sk od začiatku roku 2003. Slovenská vláda zanovito uvažuje či požnohospodárom poskytne pomoc pri stratách v dôsledku sucha ( u mňa by to znamenalo pár tisíc korún ). V konečnom dôsledku je to tak, že štát resp. vláda mi dá 20 000 Sk (možno) a zobrala mi 600 000 Sk. Výsledok -580 000 Sk v môj neprospech. Podža mňa je to nespravodlivé. Budem Vám vďačný za pochopenie.
|
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán Čarný,
podporu chovu dojčiacich kráv rieši paragraf 6 výnosu MP SR č.148/2/2003. Dočasné krátenie dotácií na tento titul má korene v nedostatku disponibilných zdrojov v rozpočte MP SR. V súčasnosti hžadáme schodné cesty na riešenie tohto nepriaznivého stavu. S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| Prémiové práva | chovateľ | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 09-03-2006 10:08 |
| Dotácie 2003 pre včelárov | Dušan Husárik | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 2 | 19-03-2003 09:23 |