![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Diskusia na poľnohospodárske témy - všeobecne, rozvoj vidieka, legislatíva, poradenstvo... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#151 | |
|
člen
Registrovaný od: Mar 2017
|
Citát:
![]() Naposledy upravil JackoPeter : 18-04-2017 o 21:51. |
|
|
|
|
| Sponzorované odkazy |
|
|
#152 | |
|
člen
Registrovaný od: Sep 2013
|
Citát:
a na co ste davali projekt ? |
|
|
|
|
|
|
#153 | |
|
člen
|
Citát:
Dobry den uz vam nieco prislo?Ked sa mozem opytat co ste si davali do planu a kolko ste mali bodov?dakujem |
|
|
|
|
|
|
#154 | |
|
člen
Registrovaný od: Oct 2016
|
Citát:
|
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
člen
|
A dostal uz vobec niekto kladnu odpoved ze splnil podmienky a ze mu bol projekt schvaleny?
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2015
|
Dobrý deň, dnes mi prišlo rozhodnutie o zastavení. Dôvod je, že som nedodal potvrdenie zo zdravotnej poisťovne Union a Dôvera.( nikdy som v tychto poisťovniach nebol poisteni, od narodenia som vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni) Vo vyzve sa pisalo ze treba dodať "zo všetkych zdravotných poisťovni" čo som si vtedy zle vysvetlil ( mal som za to, že iba z tych "všetkých" s ktorými som mal niekedy v minulosti dočinenia). Ani ma nenapadlo že by to malo byť teda aj z dvoch spomínaných. Došlo mi to až keď mi PPA poslala výzvu na doplnenie, a samozrejme ako tu viac ľudí písalo, malo to byť s dátumom nie neskorším ako dátum podania žiadosti. Čo vieme že nieje reálne zohnať o pol roka neskôr. Jedine v takom prípade že by sa to v marci zabudlo založiť do dokladov a zostalo niekde doma v šuplíku. Horko ťažko sa mi podarilo zohnať vyjadrenia že som v tých poisťovniach nebol nikdy poistencom a dokonca v jednej boli ochotní tam dodat aj do ze k marcu som tam nemal ani žiadne nedoplatky(logicky). A nakoľko je zmena zdravotnej poisťovne možna iba raz do roka niekedy v januári, myslim k poslednemu, a tak sa môže stať az po vyrovnaní všetkých záväzkov, som dufal ze to PPA akceptuje. Nakoľko je to to podľa mňa dostačujuci dôkaz. Samozrejme zo svojej poisťovne som dodal podklady tak ako sa mali.... Takže teraz po vyše roku od podania žiadosti viem že cela moja práca bola zbytočná a cele to padlo na drobnej administrativnej chybe. Projekt som si robil sam, niekolko týždňov, popri inej práci. Mam možno aj šťastie že som živnostník, oproti tým ktorý si iba kvôli tejto výzve porobili SHR a platili rok odvody zbytočne. Som naštvany, lrn teraz neviem na koho viac, či na seba či na tento byrokraticky aparát. A pri tom tu vyzvu viem takmer na spamäť, a i tak som sa "odžubal" ... Projekt som robil na chov mäsového dobytka plemena Aberdeen Angus, a body 77. K dnesnemu dnu mám už 12 kusov, matky som kupil vlani na jar aj s plemennym bykom a mam 5 teliat už. Čiže ide to pomaly aj bez tejto dotácie ale potreboval by som nejaky menši traktor a hlavne kvôli tomu som projekt podaval. Všetkým poctivím farmárom ktorý to myslia naozaj važne prajem nech sa im naozaj darí, a ak aj im do s "mladým farmárom" nevydá nech ich to neodradi. Aspon si to budeme skutocne vážiť :-) držím palce
|
|
|
|
|
|
#157 | |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2017
|
Citát:
Ludia, stazujte sa na toto lebo toto nie je normalne, ze Vam toto neuznaju. Nemozu od Vas pytat spätne datovanie!!! |
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2017
|
Citát:
Pan Dubovsky. Viacero ludi sa tu stazuje, ze im projekt zamietli, pretoze ked od nich ziadali dodatocne doklady, tak ich chceli mat vydane so spätnym datumom (najneskor podania projektu). Urady nemozu vydavat doklady so spätnym datumom. Viete s tym ako ASYF nieco robit? Toto je skutocne nehoraznost |
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2017
|
Martin, Miško ... prajem pekný deň !
Ide z Vašej strany o nedorozumenie. V deň podania výzvy bolo treba predložiť potvrdenie zo všetkých zdravotných poisťovní ( VšZP, Union, Dôvera ). Tu urobil Bohužiaľ Martin prvú chybičku, keď tak neurobil. Mohol ju napraviť, no urobil zrejme ešte väčšiu chybu keď pýtal od týchto zdravotných poisťovní potvrdenia možno o pol roka neskôr k dátumu 21.3.2016. Samozrejme, také potvrdenie s takým dátumom Vám žiadna zdravotná poisťovňa nedá. Ja si myslím ( a Martin si to môže overiť ), že PPA žiadala od neho tie potvrdenia k aktuálnemu dátumu, teda k dátumu, kedy to mal doplniť. Také potvrdenie by bol zrejme dostal na počkanie. Ja osobne si nemyslím, že PPA pýtala od niekoho nejaké potvrdenia so spätným dátumom, to asi nie. Môj osobný názor. |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2017
|
Citát:
..... predsedníctvo tej anglickej skratky .... Jurky, Olláriová, Dzurjanin, Cserge, Pém ..... tieto mená sú aj v zozname ŽoNFP o 50 000 € .... ale to je asi iba náhoda ![]() |
|
|
|
|