![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Jun 2014
|
dobry den
chcel by som sa informovat ako mam postupovat pri predaji domu a pozemku na kolko mam uz aj kupcu. Cena na ktorej sme sa dohodli je brana ako celok a nieje rozdelena na pozemky. Predavam dom na dedine a sklada sa z troch pozemkov, 1 je zastavana plocha a nadvoria 2 je zahrada 3 je orna poda vymera nad 2 000m2 umiestenena mimo obce podla katastra. cele tieto pozemky tvoria jeden celok ale pritom nieje orna poda priamo dotknuta so stavbou, lebo je predelena zahradou. chcem Vas poprosit ako mam postupovat. register kde by som to mal zverejnit nefunguje. tak vazne som bezradny na kolko ani obec a ani kraj mi nevie dat k tomu ziadne stanovisko. dakujem za odpoved. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
Na takýto predaj sa nevzťahujú ustanovenia tohto zákona, čo vyplýva z jeho § 2 ods. 2 písm. c) 4. bod. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 06-06-2014 o 09:45. |
|
|
|