![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Diskusia na poľnohospodárske témy - všeobecne, rozvoj vidieka, legislatíva, poradenstvo... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Mar 2014
|
Dobrý deň chcel by som sa opýtať či je možne podať žiadosť o dotaci ešte tento rok alebo musim počkať do buduceho ?
ďakujem ![]() |
|
|
|
| Sponzorované odkazy |
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2012
|
Preco by ste cakali do buduceho roka?
Je mozne este podat aj tento rok. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
člen
Registrovaný od: Mar 2014
|
neviem presne dokedy ale čas je niekedy do mája,takže ešte kopa času
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
člen
Registrovaný od: Jun 2013
|
Cas na podanie ziadosti je do 15.5.2014.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2014
|
ja by som mala otázku či dotácie na pôdu sa budú tento rok prideľovať podľa starých podmienok ktoré platili minulý rok, alebo už podľa nových na VDJ
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
člen
Registrovaný od: Nov 2014
|
Dobrý deň
chcela by som sa informovať ako je to s VDJ od kedy sa prideľujú dotácie na pôdu podľa VDJ a ak som sa dočítala že je potrebné dodržiavať najnižšie zaťaženie 0,2 VDJ ako to mám chápať, napr že mi stačí jedna krava a môžem žiadať dotáciu na 1000 ha pôdy?vie mi s tým niekto poradiť? Ďakujem
|
|
|
#7 |
|
člen
Registrovaný od: Nov 2014
|
Der Unternehmertag der agrar- und gartenbauwissenschaftlichen Fakultäten in Weihenstephan am findet am 18. Juni 2009 statt.
Veranstaltungsort: Zentrales Hörsaalgebäude (ZHG), Am Forum 6, 85350 Freising-Weihenstephan, ab 9.30 Uhr
|