![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Oct 2010
|
Vážený pán minister, chcel by som vedieť prečo je "stop" stav na kontrahovanie peňazí z PPA na projekt "Predaj z dvora" a kedy bude tento "stop" stav zrušený. Môj projekt bol vyhodnotený na RPPA v Nitre a bol odoslaný v máji do Bratislavy na ministerstvo. Už tri mesiace vyvolávam k Vám na ministerstvo a nemôžem sa s Vami spojiť, lebo ste stále "pracovne vyťažený" podľa slov pracovníčok Vašej kancelárie. Ja viem že je tam veľa práce po voľbách odvolávať všetkých funkcionárov, dosadzovať svojich ľudí, povodne, štátne lesy, nové korytá na ministerstve životného prostredia atď. Ale Brusel nás bije za nečerpanie prostriedkov z EÚ a pokiaľ viem tieto peniaze na projekty sú z EÚ neviem prečo sa teda brzdia a nedajú ľudom, ktorí chcú niečo robiť. Môj prípad: musel som sa stať SHR keďže som bol predtým nezamestnaný teraz som FO štát sa ma zbavil a teraz nám hádžete polená pod nohy tým že sa nič nedeje Čakám odpoveď inak to dám do médií. Ďakujem
P.S. Mám podaný ešte jeden projekt ŽV Modernizácia fariem - zvyšovanie stavov ten sa ešte nezačal vyhodnocovať nie som tam sam viete koľko nás je načo vyhlasujete výzvy keď Vám to trvá 5 rokov kým ich začnete realizovať Boli ste v Rakúsku, pozrite sa aké sú tam farmy aj im to tak dlho trvá? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
Kontrahovanie bolo pozastavené z dôvodu preskúmania stavu v Pôdohospodárskej platobnej agentúre. V nadväznosti na výsledky tohto preskúmania, ako i auditu Európskej komisie zo septembra 2010 bola agentúre odňatá akreditácia. Následne jej ministerstvo udelilo dočasnú akreditáciu.
Výzvy, na ktoré sa odvolávate, sú prácou predchádzajúceho vedenia ministerstva. S pozdravom Ing. Ján Beňadik poverený riadením sekcie rozvoja vidieka |
|
|
|