![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Oct 2008
|
Dobry den ,
dnesny den som stravil niekolko hodin telefonovanim a zistovanm info o odkupeni 1/4 podielu z parcely a nedozvedel som sa nic. V podstate len tolko , ze stat neodpredava a teda nemam ziadnu moznost ziskat tuto 1/4 pozemku. Chcem sa teda spytat. Vlastnim niekolko parciel , 1/4 vlastnik podielov je SR , pretoze vlastnik zomrel, ja som to nemal vysporiadane a kedze nemal dedicov ma to SR. Otazka znie , keby som chcel tieto 1/4 z 3 parciel vymenit za 3/4 z inej pracely kde 3/4 vlastnik som ja a 1/4 vlastnik je stat , co teda znamene za ja pridem o celu parcelu , vlastnikom sa stane stat , ale ziskam 3 uplne parcely do svojho vlastnictva a konecne budem moct dostavat dom . Chcem sa spytat , je toto risenie mozne a za akych podmienok ? Dakujem . prosim , pokial sa niekto k mojmu problemu vyjadri , prosim vyjadrenie zaslat na moj mail [email protected] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
Na základe uznesenia vlády SR č. 1015 z 28.11.2007 je dočasne pozastavený prevod pozemkov v správe Slovenského pozemkového fondu.
Po kreovaní orgánov Slovenského pozemkového fondu (pozemkovej rady) a uvoľnení prevodov bude riešená aj Vaša požiadavka podľa možností Slovenského pozemkového fondu. Ministerstvo pôdohospodárstva SR nie je príslušné meritórne riešiť Váš prípad. Vyčkajte preto obnovenie činnosti Slovenského pozemkového fondu. S pozdravom JUDr. Jaroslav Puškáč generálny riaditeľ sekcie legislatívy |
|
|
|