![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Mar 2007
|
Dobry den pan minister,
Vo februari 2006 minula vlada pozastavila odpredaj pozemkov SPF a ja by som potreboval vediet, ci a kedy nova vlada rozhodne o povoleni odpredaja. Som vlastnikom stavebneho pozemku, na ktory je pristup cez parcelu vo vlastnictve SPF. V maji 2006 som poziadal regionalny odbor SPF v Trencine o kupu spominanej parcely, respektive jej casti. Od pracovnika SPF som dostal vyjadrenie, ze k predaju moze dojst, ked predlozim znalecky posudok a geometricky plan na rozdelenie parcely. Obidva dokumenty som dal vypracovat na vlastne naklady. Doteraz vsak k odpredaju nedoslo, z dovodu pozastavenia odpredaja pozemkov SPF. Bez odkupenia parcely nedostanem ani uzemne rozhodnutie na stavbu rodinneho domu. Zaciatok realizacie mam naplanovany na jar 2007 avsak bez vysporiadaneho pozemku to nemozem realizovat! Dakujem za skoru odpoved. S pozdravom Ing. Jozef Kalina |
|
|
|
|
|
#2 |
|
minister pôdohospodárstva
Registrovaný od: Jul 2006
|
Vážený pán Kalina,
Správna rada Slovenského pozemkového fondu na svojom riadnom zasadnutí dňa 5. septembra 2007 odblokovala svoj predchádzajúci zákaz predaja a zámeny pozemkov. Podmienky prevodu žiadaných pozemkov Vám oznámi na základe Vašej žiadosti príslušný Regionálny odbor Slovenského pozemkového fondu. S pozdravom Miroslav Jureňa minister pôdohospodárstva SR |
|
|
|