![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vážený pán Minister!
Týmto Vás srdečne pozveme na sedenie a na diskúziu do Vežkého Medera kde by sme mohli s Vami prediskutovať problematiku chovu ošípaných.Kde by ste mohli vypočuť naše názory a názory drobnochovatežov na danú problematiku.Termín by sme nechali určiť s Vami ale otázky by sme položili my.Tešíme sa na stretnutie.S pozdravom Pavol a Imrich Tarcsi a chovatelia nášho regiónu |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážení páni,
vežmi rád by som sa častejšie zúčastňoval na stretnutia s podnikatežmi v požnohospodárstve. Žiaž, môj čas je vežmi limitovaný a pri „hasení“ problémov, ktoré treba na MP SR riešiť, mi nezostáva na cesty do terénu veža času. Neznamená to, pravdaže, že som neprístupný diskusii o chove ošípaných. Naopak, príslušné odborné útvary ministerstva dávajú dohromady presnú informačnú databázu, aby sme mohli prijať čo najoptimálnejšie rozhodnutie. O termíne rokovania Vám odporúčam dohodnúť sa telefonicky s mojím sekretariátom. S pozdravom Zsolt Simon, minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| Pozvánka | Doc.Ing.Milan Kováč,CSc | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 08-11-2002 08:25 |