![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Dobrý deň,
Chcel by som sa spýtať, či je možné žiadať o dotácie aj v prípade, ak výmera ornej pody je 0,6ha a bola by na nej vysadena tráva. Ak by to bolo možné, poprosil by som o zaslanie URL link-u kde by som mohol nájst informácie potrebné na získanie dotácií, alebo o priame zaslanie informácií na moj email. Ďakujem Ing. Tomáš Gramblička |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán Gramblička,
o podporu v systéme priamych platieb resp. o jednotnú platbu na plochu môže požiadať každý, kto užíva minimálne 1 ha poľnohospodárskej pôdy. Tento 1 ha sa môže skladať z parciel o minimálnej výmere 0,3 ha (parcela je súvislá plocha užívaná jedným farmárom a zložená z jednej kultúry, tzn. orná pôda, trvalý trávny porast atď.). Farmár môže mať na ornej pôde aj trávy. V tomto prípade takáto plocha je spôsobilá na platbu formou jednotnej platby na plochu za predpokladu splnenia vyššie uvedených minimálnych výmer na žiadosť (t.j. 1 ha) a parcelu (t.j. 0,3 ha). S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| Krátené dotácie na chov dojčiacich kráv | Vlado Čarný, SHR | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 20-10-2003 09:06 |
| dotácie | chovatel | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 0 | 27-08-2003 19:42 |
| Dotácie III.Q 2003 | Radoslav Štutika | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 30-07-2003 09:19 |
| Dotácie 2003 pre včelárov | Dušan Husárik | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 2 | 19-03-2003 09:23 |
| Dotácie | Ing. Peťková | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 3 | 27-11-2002 09:41 |