![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vážený a milý pán minister požnohospodárstva.
Prajeme Vám príjemné a veselé prežitie Vianoc. Blahoželáme k úspechu,ktorý ste dosiahli v Kodani. Verili sme Vám a Vy ste nás nesklamali,dúfame,že to bude tak aj naďalej. Vežmi netrpezlivo sme očakávali výsledok rokovania z EÚ,čo sa týkalo požnohospodárstva,nakožko hospodárime vo vežmi ťažkých prírodných podmienkách / V.Tatry/. Radi Vás u nás privítame. V novom roku sa ozveme. |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený kolektív PD Mengusovce,
ďakujem Vám za priania príjemných vianočných sviatkov. Myslím, že všetci požnohospodári na Slovensku môžu byť spokojní s predvianočnou nádielkou z Kodane. Som presvedčený, že naši farmári, ktorí vedia a chcú podnikať, budú vedieť uspieť v podmienkach jednotného trhu EÚ. Už viackrát som deklaroval, že urobím všetko pre to, aby slovenskí požnohospodári boli konkurencieschopní predovšetkým s farmármi zo stredoeurópskeho regiónu. Vyžiada si to, samozrejme, aj kus práce u požnohospodárov, ktorí si v priebehu budúceho roka musia zvykať na očakávané prostredie a naučiť sa pripravovať kvalitné projekty na čerpanie prostriedkov zo štrukturálnych fondov. Zo strany ministerstva pôdohospodárstva k tomu počas prvého polroka budúceho roka poskytneme čo najviac informácií. Ďakujem za pozvanie, verím, že mi pracovné povinnosti umožnia navštíviť aj Váš región. S pozdravom Zsolt Simon, minister pôdohospodárstva SR |
|