![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vážený pán minister,
chcel by som vedieť, či sa Vám zdá spravodlivé, že si nemôžem uplatniť nárok na podporu pri nákupe majetku od úpadcu, len preto, lebo som ho kúpil skôr ako bývalý pán minister stihol podpísať smernice. Predsa Smernica č. 1699/2002 z 12. júna 2002 vychádzala z uznesenia vlády SR č. 103 zo 6. februára 2002 a mala by platiť na rok 2002. Aký je rozdiel v tom, či som majetok nadobudol v januári a či v septembri. Kúpil som ho od úpadcu v šiestom kole konkurzu a zachárnil som tým objekty bývalého PPD pred zánikom. Vežmi by mi pomohlo, keby mi bola prostredníctvom SZRB poskytnutá spomínaná podpora a ja by som mohol začať v kúpených objektoch aj skutočne hospodáriť. Ďakujem za vyrozumenie a ostávam S pozdravom |
|
|
|
#2 |
|
|
Na Váš dotaz ohžadom Smernice č. 1699/2002 z 12. júna 2002 Vám oznamujem, že k Smernici sú spracované záväzné pokyny, ktoré vychádzajú z produktov Slovenskej záručnej a rozvojovej banky. Z Vašej otázky sa nedá vyrozumieť, kto neodporučil žiadosť, či SZRB alebo MP SR. Odporúčam Vám prediskutovať tento problém s príslušným regionálnym odborom podža sídla Vašej firmy, alebo priamo na ministerstve pôdohospodárstva na odbore realizácie programov. S pozdravom Zsolt Simon, minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| Strach - dotaz | PZ Polom Čadca | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 29-09-2005 13:03 |
| Usmernenie - dotaz | Zuzana Herceghová, SHR | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 17-03-2005 13:20 |
| Dotaz štátnej platobnej agentúre | Ján Hájek | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 20-04-2004 19:07 |
| DOTAZ | RPPK Lučenec | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 12-02-2004 07:05 |
| Dotaz na čerpanie dotácií na rok 2003 | Ing. Staroň, spol. ASIK,s.r.o. | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 14-01-2004 07:43 |