![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Dobry den pan minister,
velmi ma tesi, ze som na internete mohla najst vasu stranku a dufam, ze mi budete vediet pomoct. Chodim na Polnohospodarsku univerzitu a musim napisat protokol na temu Vyvoj cien polnohospodarskych plodin od roku 1993. Neviem to nikde najst, tak sa s prosbou obraciam na vas. O tyzden to musim odovzdat tak ,prosim Vas, poradte mi nejaku stranku alebo literaturu. Dakujem Gabriela Babicova |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážená pani Babicová,
v rezorte pôdohospodárstva pôsobí Výskumný ústav ekonomiky požnohospodárstva a potravinárstva so sídlom v Bratislave. Odporúčam Vám navštíviť jeho internetovú stránku www.vuepp.sk. Môžete tiež – ako to robí množstvo študentov z domácich i zahraničných univerzít - využiť aj možnosti zákona o slobodnom prístupe k informáciám a obrátiť sa na kontaktnú adresu, uvedenú na našej internetovej stránke. Moji spolupracovníci Vám poskytnú všetky informácie, ktoré má ministerstvo k dispozícii. S pozdravom Zsolt Simon, minister pôdohospodárstva SR |
|