![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Aug 2010
|
Dobrý deň,
MáM žiadosť na odkúpenie pôdy zo SPF. Je to 300m2. Mám pozemok o výmere 509m2, na ktorom budem stavať rodinný dom, tých 300m2 je susedná parcela, ktorú chcem odkúpiť ako záhradu k rodinnému domu.Na príslušnom SPF mi povedali, že predávať sa možno bude po voľbách, ale pred voľbami nie. Splnila som všetky požiadavky znalecké posudky, geometrický plán, územne rozhodnutie, žiadosť, situácia rod.domu, proste všetko! Nenachádzam slóv, zdá sa mi úplný neporiadok na pozemkovom úrade, zmätky, akoby nevedeli ako pokračovať. hádam by mala byť aj nejaká lehota na odpoved mojej žiadosti a trochu ochoty by nezaskočilo. ja pracujem v zdravotníctve a musím sa správať slušne a veci riešiť, nie odkladať na kôpku. Ako to že som nedostala odpoveď!Neviem ako dalej pokračovať, na čom som, či mám niekoho podplatiť alebo kedy sa to začne riešiť! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
Vec patrí do pôsobnosti Slovenského pozemkového fondu nie Ministerstva pôdohospodárstva, životného prostredia a regionálneho rozvoja SR.
Na základe nariadenia vlády SR č. 238/2010 Z.z. môže Slovenský pozemkový fond predávať nehnuteľnosti za splnenie podmienok predmetného nariadenia. Komunikujte priamo so Slovenským pozemkovým fondom Bratislava, Búdkova 36. S pozdravom JUDr. Pavol Ňuňuk poverený riadením sekcie legislatívy |
|
|
|