![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Diskusia na poľnohospodárske témy - všeobecne, rozvoj vidieka, legislatíva, poradenstvo... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#401 | |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2017
|
Citát:
|
|
|
|
|
| Sponzorované odkazy |
|
|
#402 | |
|
Banned
Registrovaný od: Mar 2017
|
Citát:
|
|
|
|
|
|
|
#403 | |
|
člen
|
Citát:
.... zrejme ju nastrčili všetci tí z vedenia anglickej skratky, ktorí všetci peniaze daňových poplatníkov dostali a žiačka nám zrejme načisto osprostela .... omieľa piate cez deviate a výzvu podľa toho čo tu tára, ani nečítala. Čo už ? ... ak má niekto IQ húpacieho koníka, nič s tým neurobíme. Nie a nie pochopiť, že kto sa zapojil do výzvy, že musel mať SHR, všetky potrebné prílohy a za SHR si mohol pripočítať 10 bodov. Ak je niekto nechápavý, nevysvetlíte mu to. Táto žiačka nechápe, že vo výzve je bod, v ktorom sa hovorí, že kto bol 2 a viac rokov nezamestnaný, mohol si pripočítať tak isto 8 bodov. Raz darmo ... osprostený človek to nepochopí ...... Nemyslím si, že patríš medzi slušných, skôr medzi pätolizačov ..... a že vraj nezáležalo na tom, kto mal koľko bodov .... a ešte si milá ziag upravuje daň podľa vlastnej potreby .... to je nielen hlúpe ale aj trestné .....Naposledy upravil Zetor7711 : 30-07-2017 o 15:30. |
|
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Banned
|
Citát:
|
|
|
|
|
|
|
#405 |
|
člen
Registrovaný od: Jan 2015
|
Tragikomédia toto všetko. Tento podvod na mladých ľuďoch mal byť dávno zrušený a mala byť vypísaná nová normálna výzva. To však pod vedením tejto zlodejskej vlády a ich úradníkov poskokov nemôžeme čakať.
Tí ktorí však neuspeli vo výzve 6.1 môžu svoj projekt použiť vo výzve 6.3 Čoskoro uzrie svetlo sveta a to podľa mojich informácií bude ďalšia extra špecialita. Držím palce všetkým nepoctivým a pannam, aby im na ich podvody neprišli a treba veriť, že lepšie už bolo |
|
|
|
|
|
#406 | |
|
člen
|
Citát:
Len aby si tie peniaze daňových poplatníkov nemusela náhodou vracať ...... lebo mám pocit, že ani nevieš, kto Ti ten projekt robil ...... |
|
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Banned
|
Citát:
Krásne urážky , no keď sa na nič viac nezmôžete, Váš problém...Vidno, že nemáte pojem o tom, čo bolo vo výzve |
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
člen
Registrovaný od: Jul 2017
|
Odporúčam všetkým ignorovať zakomplexovaného chudáka Zetorka, ktorý evidentne nedostal dotáciu a tak to tu chodí zasierať svojimi "múdrosťami" a tešiť sa z neúspechov iných. Nenadávajte mu, život ho očividne potrestal už dosť a tak sedí v zaprdenej izbietke a zmysel života našiel vo vypisovaní chujovín na fórum. Postačí ho ignorovať. Venoval som mu 5 minút svojho času pri písaní tejto správy a viac mu už venovať nemienim.
![]() |
|
|
|
|
|
#409 | |
|
člen
|
Citát:
Neuveriteľné a priam neskutočné. Aby nikto, nikdy nič nezistil. Kto podporu dostal, kto bol zvýhodnený. Tak to asi niekto chcel a stále chce. Aby občania nezbadali, že napr. do jednej spoločnej domácnosti mohlo "natiecť" aj 100 tisíc €. Malo by to byť ale verejné a každý daňový poplatník by mal a mohol vidieť komu verejné financie z jeho daní majú pomôcť. Či mladému začínajúcemu farmárovi alebo zabehnutému starému, ktorý dal či previedol niečo svojim ...... ( ale to vieme všetci ). Osprostený Rudolf je ale proti takejto verejnej kontrole. Preto si aj myslím, že je osprostený. Všetko má byť podľa neho tajné a zakryté .... aby zrejme nikto nič nezistil. Aby nikto, ani jeden žiadateľ ani jeden platca dane nič nevedel a nič nevidel. Rudolf je možno aj politik. Možno, .... taký maličký. Ja však verím, že táto výzva a hlavne výsledky pridelenia štátnej pomoci, bude podrobená dôslednej parlamentnej kontrole a menný zoznam ľudí, ktorí sa chceli iba nabaliť, obohatiť, že bude zverejnený. To je celé milý Rudolf. Hľadaj za tým čo chceš ale neurážaj mladých farmárov, ktorí boli podvedení a oklamaní. Ja osobne som o žiadne financie nežiadal, môj syn je zamestnaný a popri tom aj SHR. Vlani mal malý zisk, tohto roku to vyzerá na stratu. To je všetko môj milý osprostený Rudolfko čo Ti napíšem. Zo srdca prajem všetkým čestným, poctivým mladým farmárom, ktorí či už pomoc dostali alebo nie, aby sa im darilo. Ty si však úplne ... ale úplne mimo .... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2017
|
Pozdravujem farmári. Chcem sa spýtať či by ste išli znova do výzvy 6.1 napriek všetkým tým úskaliam, ktoré boli za tým, bez nejasného výsledku a nekonečného čakania. Mám zámer farmárčiť - rastlinná výroba no predpokladám novú výzvu 6.1 v nedohľadne, otázne budú podmienky a samozrejme úspešnosť projektu je tiež otázna. Nakoľko v tejto výzve výsledky prevyšujú podporu živočíšnej výroby je to nevýhoda pre rastlinnú, ale ak bude nová sa uvidí čo bude viac preferované. Podľa kritérií ktoré boli teraz by som s vyplateným jazykom nabral 85 bodov, v blízkej dobe bude vyhlásená výzva 6.3 takže aj tam máte možnosť sa uchádzať o 15000€. Nie sú ideálne podmienky na podporu mladých farmárov ako sa v Nitre na Agrokomplexe vyjadrili diskutujúci na túto tému. Síce nič konkrétne som sa nedozvedel, ale nasmerovalo ma to kam sa mám zamerať a na čo dávať pozor.
|
|
|
|