![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Diskusia na poľnohospodárske témy - všeobecne, rozvoj vidieka, legislatíva, poradenstvo... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#261 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2017
|
Ďakujem, a dúfam že Vám príde také isté rozhodnutie.
|
|
|
|
| Sponzorované odkazy |
|
|
#262 |
|
člen
Registrovaný od: May 2017
|
Gratulujem všetkým čo už dostali kladné vyjadrenie
. Nám zatiaľ nič neprišlo, ak idú podľa abecedy asi si ešte počkám, v zozname sme až pod "m". Keďže je usporiadaný podľa toho ako si kto nazval farmu a väčšina to má, titul - meno - priezvisko, preto predpokladám, že Adam dostal vyjadrenie medzi prvými. |
|
|
|
|
|
#263 |
|
člen
|
Podľa mňa išli podľa počtu bodov.
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
člen
Registrovaný od: May 2017
|
Tak by to už prišlo, máme 94 bodov rovnako ako Adam, preto si myslím že skôr podľa zoznamu. Čo mám info, hranica priechodnosti projektov je okolo 85 bodov, ale nie je to 100%.
|
|
|
|
|
|
#265 | |
|
člen
Registrovaný od: Sep 2013
|
Citát:
No uvidime ze co a ako....Nam etse neprislo zatial nic a jednemu co je s tadialto tak mu prislo vcera ze ma schvaleny....Cakam dalej...Podla mna takych co maju 100 bodov je malo povedal by som velmi malo... |
|
|
|
|
|
|
#266 | |
|
člen
|
Citát:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#267 | |
|
člen
|
Citát:
|
|
|
|
|
|
|
#268 | |
|
člen
Registrovaný od: Sep 2013
|
Citát:
Nikoho sa nezastavam ale mohol ist do prejktu s manzelkou a preto napisal ze ani nam nic neprislo...... Prislo dnes niekomu nieco?Nam nic neprislo....Caka sa dalej.. |
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2017
|
to tu všetci tak čakate že vam to daju?? ved pokial nepodpišu zmluvy ludiaktorym todalitak nebudu posielat ze sa vam neušlo.Či všetci matze naisto schvalene?? lebo tak to tu vyzera
|
|
|
|
|
|
#270 | |
|
člen
|
Citát:
Budem sa iba opakovať a aj povzbudzovať mladých farmárov, ktorí to myslia vážne, úprimne a poctivo aby si uvedomili o čo tu vlastne ide. Pre mňa je čestný, poctivý mladý farmár ten, ktorý už začal, ktorý už napr. v minulom roku požiadal o priame platby ( aj mu boli schválené ) ako to vlastne žiada do budúcna a po schválení projektu aj PPA, ktorý napr. na nič nečaká, nemá iba natrčenú ruku a nejde sa pokakať kvôli bodom .... . Úprimne som sa zasmial, keď sa v tejto debate niekto opýtal, že kde sa dá zistiť koľko má bodov. Neuveriteľné ..... ![]() |
|
|
|
|