![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Diskusia na poľnohospodárske témy - všeobecne, rozvoj vidieka, legislatíva, poradenstvo... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#161 | |
|
člen
Registrovaný od: Sep 2013
|
Citát:
Dobry den aj mne vtedy prislo s PPa aby som doplnil papire a ziadali toto cirujem oložit original alebo uradne overene fotokopie potvrdenia zdravotnych poistovni/dovera,vseobecna,union) evidovanych na Ičo platitela poisteneho o vyrovnanych zavazkoch po lehote splatnosti k aktualnemu datumu.....Pisalo tam K AKTUALNEMU DATUMU........ |
|
|
|
|
| Sponzorované odkazy |
|
|
#162 | |
|
člen
Registrovaný od: Oct 2016
|
Citát:
|
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2015
|
Zetor7711..... Áno tu prvu "chybičku" ako spomínaš/spomínate som samozrejme spravil, a v podstaate som to aj vo svojom prispevku uviedol. Je to vo výzve jasne dané "zo všetkých zdravotných poisťovní". Avšak až do dnešného dňa nerozumiem konaniu PPA v tom zmysle že vôbec žiadala akési doplnenia nakoľko vo výzve je jasne povedané že pri nesplnení všetkých náležitosti bude konanie automaticky zastavené. Chápal by som to v tom prípade ak by jej stačili resp. by akceptovala podklady vydané k AKTUÁLNEMU dátumu uvedenom v dodatočnom vyžiadaní. Ale ona to vážne žiadala k spätnému marcovému dátumu, teda k dátumu podania žiadosti ( v mojom prípade myslím k 7.3. 2016, prijali ju 8.3. 2016) Zetor píšeš, že to PPA od niekoho určite nežiadala spätne potvrdenie. No žiadala. Citujem z "Výzvy na doplnenie žiadosti o nenávratný finančný príspevok" ktorá mi bola doručená dňa resp. bola odoslaná 4.11. 2016 v ktorej sa okrem mojich údajov a požadovaných dokumentov uvádza, "Zároveň Vás upozorňujeme, že podmienky uvedené vo výzve na doplnenie žiadosti musí žiadateľ spĺňať ku dňu podania Žiadosti, t.j. doplnené doklady musia byť príslušnými inštitúciami vydané s dátumom, ktorý nesmie byť neskorší, ako dátum podania žiadosti o nenávratný finančný príspevok do podateľne PPA".
|
|
|
|
|
|
#164 | |
|
člen
|
Citát:
Mam pocit ze kazdemu posielali inak ...neviem....zatial my nic neprislo tak cakam dalej... |
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
člen
Registrovaný od: Jul 2015
|
Citát:
|
|
|
|
|
|
|
#166 | |
|
člen
|
Citát:
Neviem ziadali na ičo dodal som na ičo...teraz uz len cakat co pride.. |
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2017
|
Zoznam žiadateľov podľa začiatočných písmen titulov, resp. mien a nie podľa začiatočných písmen priezvisk , to je sila
. Nemusíme hádať prečo to tak je. Iba dúfajme, že ak niekto chcel zakryť rovnaké adresy, že sa na to príde, resp. už prišlo. Tak ako napr., že si žiadosť podala účtovníčka istého obecného úradu a zároveň dcéra starostu a že si pre istotu podal žiadosť aj starostov syn, dúfajme, že aj na takéto fintičky niektorých, sa príde ......![]() |
|
|
|
|
|
#168 | |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2015
|
Citát:
A prosim Vás kde je ten zoznam ziadateľov? |
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2017
|
Napr. aj tu na strane 6 ..... Wolfpack .... Účastníci zájazdu :-)
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2017
|
Prajem pekný deň všetkým. Mám dôležitú informáciu.
Sledujem tieto príspevky a musím vyjadriť toto zamyslenie. Hlavne nad kolegom 7711. Jeho reč je: Urážať druhých. Osočovať. Obviňovať ich zo špekulácií. A pritom mať naštudovanú výzvu dopodrobna. Špekulant? Nevyjadril k tomu, že by peniaze chcel. Hm. A vzhľadom k pokojnému postoju k PPA? A nevedomosti o rozhodnutiach kde sa žiada spätný dátum? A prečo sa nechce predstaviť? Hm... ? Hm... ? Žeby to bol pán Kožuch? Všetci vieme, že má povahu si niečo riešiť. Rôznymi cestami. Že by si potreboval ventilovať strach zo samosprávy, strach z ASYF, ktorí majú kontakty priamo na európsku komisiu? A poukazujú na neprávosti ktoré sa dejú, či už vyčerpaním skoro celého PRV, alebo snahou zrušiť výzvu 6.1 (lebo táto mala byť zrušená, ale pre odpor sa nakoniec obetovala a zrušila výzva LEADER)..? No to je len taká nezáväzná úvaha, dúfam, že nebudem mať kontrolu, ak mi náhodná kontrola príde, určite to tu napíšem :-) Iné som chcel. Ak máme výzvu. A sú tam pravidlá. Tie pravidlá nastavilo ministerstvo. Nikto iný. Ak ich nastavilo tak ako sú, tak ktokoľvek sa môže prihlásiť. Môže to byť človek aj z SPPK, aj z AKS, aj Žiarislav, aj z ASYF, aj prisťahovalec z Afganistanu. Každý kto chce robiť na poliach. Dôležitejšie je aby sa podľa týchto pravidiel aj vyhodnocovalo. A ak je vo výzve podmienka, že žiadateľ nemá podĺžnosti voči poisťovniam, tak by vôbec, ale vôbec nemalo vadiť, či má doložené dokumenty s dátumom takým, alebo onakým. Ak sa preukáže, že dlžoby nemá, tak spĺňa podmienky. A žiadne obhajovanie PPA nemožno tolerovať, pretože toto je spôsob, ako uspokojiť očakávania "osôb blízkych". A možno si ASYF dal anglickú skratku preto, lebo sa dištancuje od slovenského skorumpovaného prostredia. (angličtinu by sme totiž nemali brať ako jazyk cudzí, ale ako jazyk samozrejmý v zglobalizovanom svete, tak ako je to bežné v Dánsku, Nórsku, Fínsku a iným maličkým krajinám - podobne maličkým ako Slovensko) |
|
|
|