![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Mar 2015
|
Dobrý deň,
zvažujem podnikať s chovom hovädzieho dobytka a teda mám záujem využiť možnosť nenávratného príspevku z fondov EU. Podla informacii na internete by to malo byt max. do 70 000 eur. Našla som základné podmienky získania príspevku, ale nie podmienky kvôli nesplneniu ktorych by som bola povinna prispevok vratit. A čo v prípade, že by sa mi niečo stalo, sú poviní pozostalí - rodina príspevok vrátiť alebo ako to je? Kde nájdem všetky podrobné informácie? Ďakujem. Szabová |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
Všeobecne o príspevkoch na poľnohospodárske podnikanie pre malých, mladých a rodinných farmárov sa dočítate v Koncepcii podpory pre malých, mladých a rodinných farmárov, ktorú nájdete tu: http://www.rokovania.sk/Rokovanie.as...Material=24020. Podrobnejšie informácie budú zverejnené vo výzve. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] |
|
|
|