![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2013
|
Dobry den . chcel by som si prenajat krachnute druzstvo ktore totalne rozkradnute a rozpadnute len mam jeden problem teraz je obdobie ked konci obdobie 2007/2013 ked sa rozdavali granty na modernizaciu a rekonstrukcie fariem a podobne.A ja by som chcel teraz zacat a neviem co mam robit ci mam pockat alebo ako, lebo ty co maju prenajate JRD sa sklada z 2dedin .a tu cast ktoru chcem zrekostruovat obsahuje ich celok a pitaju za prenajom nehorazne peniaze a teraz su zrazu 2problemi 1-z coho zrekonstruujem objekt ked zaplatim z uspor najom a tom som normalny smrtelnik co nema rodicov nejakych zbohatlikov ale normalnych robotnikov
2-za co neskor nakupim hospodarske zvierata .. Nieje v tomto prechodnom obdobi nejaky fond na podobne potreby?Lebo ide o to ze ja by som chcel aj zamestnat nejakych ludi a dat im pracu takze mam troska zaujem tym zlepsit situaciu v tej dedine.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
V gescii Odboru rozvoja vidieka je Program rozvoja vidieka SR 2007 – 2013 (PRV), ktorý je spolufinancovaný z EÚ. V rámci neho je možné získať nenávratný finančný príspevok na stavebné a technologické investície súvisiace s rozvojom poľnohospodárskej prvovýroby, a to do výšky 40%, 50% alebo 60% z celkových oprávnených výdavkov – ide o opatrenie 1.1 „Modernizácia fariem“. Program rozvoja vidieka je zverejnený na webovom sídle MPRV SR (http://www.mpsr.sk/index.php?navID=47&sID=43&navID2=296)
Bližšie informácie o opatrení, ako i podmienkach podpory sú uvedené v Metodickej príručke pre žiadateľa o poskytnutie nenávratného finančného príspevku z PRV. Dokumenty z poslednej výzvy sú uverejnené na webovom sídle Pôdohospodárskej platobnej agentúry (www.apa.sk) v časti "Projektové podpory" (http://www.apa.sk/index.php?navID=412). Projekty sa predkladajú na základe výzvy na príslušné opatrenie vyhlásenej Pôdohospodárskou platobnou agentúrou(PPA). V súčasnosti sa na toto opatrenie pripravuje výzva, preto Vám v tejto súvislosti odporúčame priebežne sledovať informácie na webovom sídle PPA. Ing. Martin Barbarič generálny riaditeľ Sekcie rozvoja vidieka MPRV SR Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 01-03-2013 o 11:05. |
|
|
|