![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2009
|
Dobrý deň!
Už ma nezaujíma,kedy bude vyhlásená výzva podľa nar.vlády č.264/2009 (paragraf 13) na dotácie na investície poľnohospodárovi a či budú môcť žiadať podľa tejto výzvy aj novozačínajúci mladí farmári,ak sú evidovaní na Úrade práce.Je jasné,že vláda sa vzdala tejto vízie zvýšenia zamestnanosti na slovenskom vidieku,veď aj tak už dávno pracovití ľudia odmigrovali do cudziny.Vzhľadom na to ,že administrátor tohto servera stiahol moju prvú tému-Dotácie na investície,urobil som si predstavu o celej politike rozvoja vidieka založenej na KORUPCII A KLIENTELIZME MP SR.Teším sa na najbližšie voľby a koniec politiky HZDS! Všetkým podctivým farmárom prajem veľa trpezlivosti a nádeje,že sa európska politika rozvoja vidieka raz začne uplatňovať aj na slovenskom vyľudnenom vidieku! S pánom Bohom,idem od Vás,neublížil som nikomu z Vás! mladyfarmar |
|
|
|