![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Jun 2007
|
Dobrý deň pán minister.
Mám na Vás jeden dotaz. Od zajtra t.j. 15.6.2007 do 30.6.2007 sa príjmajú žiadosti o podporu na VDJ. Konkrétne ma zaujíma ako si mám zabezpečiť potvrdenie o stave oviec a kôz ( ktoré musí byť súčasťou žiadosti) starších ako 12 mesiacov k 30.6.2007, keď daný ďeň je posledným na podávenie žiadostí, a o výpis z CEHZ treba požiadať písomne? Alebo je to robené zámerne, aby žiadateľom bola krátená podpora za omeškanie podania žiadosti? Na PPA v mojom regióne my k dnešnému dňu nevedia zaujať žiadne stanovisko a odvolávajú sa na informácie na webe. Ďakujem za skorú odpoveď. S pozdravom Čierťaský Roman, chovateľ oviec |
|
|
|
|
|
#2 |
|
minister pôdohospodárstva
Registrovaný od: Jul 2006
|
Vážený pán Čierťaský,
potvrdenia o stave zvierat z CEHZ vydávajú regionálne správy Štátneho plemenárskeho ústavu (RS SRU SR), aktuálne zoznamy im už boli vydané. S pozdravom Miroslav Juřena minister pôdohospodárstva SR |
|
|
|