![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Dobry den pan minister,
prosím Vás opravte na webstránke oznam: NON-STOP TELEFONICKÁ LINKA K VTÁČEJ CHRÍPKE ! Kludne tam moze zostat len prva veta. "Na linke sú taktiež k dispozícii odborníci,... " by som radsej vynechal. Dnes som sa konecne dovolal a ziadal som informacie ohladne 3 km "ochrannej zony", zaujimalo ma ako sa bude postupovat v pripade potvrdenia virusu v domacom chove a v pripade nakazenia volne zijuceho vtactva. Tieto udaje pochadzajuce z medii sa dost rozchadzaju (Niektore tvrdia, ze vsetko operene v 3 km okruhu bude musiet byt zlikvidovane. Hovori sa aj o existecii cennikov pre pripad nahrady skody) a tak som si len chcel overit skutocnost. Odpoved odbornika - "je to na webe svpssr" alebo "dam vam kontakt na Dr. ..." povazujem za alibisticku. S uctou, Daniel Holub |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán Holub,
Vášmu podnetu sme venovali patričnú pozornosť v podobe zmeny oznámenia o fungovaní telefonickej linky 0800 127 127. S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|