![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Som zacinajuci shr,mam 28rokov,som z rolnickej rodiny a toto povolanie je u nas dedicne uz niekolko rokov.Ako mlady clovek som bol za vstup doEU, pricom vsak zaroven je vela otazok ako to bude fungovat. Skoro kazdy den citam v novinach inzeraty o kupe pody.Teda mam strach,ze nastane nejake plosne skupovanie pôdy,trebars aj zahranicnym kapitalom cez nastrcene osoby.Urcite zvyseny nakup suvisi aj s ocakavanym zvysenim ceny pody, co sa uz teraz ciastocne deje ale to je vec trhu.Moja otazka:Neuvazuje rezort, resp.vlada o poskytnuti dlhodobych uverov na nakup pôdy? Vlastne zdroje na to nestacia, su velmi potrebne do dalsej reprodukcie.Urcite tato otazka netrapi len mna ale aj dalsich polnohospodarov. S uctou ingNorbert Kelo.
Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 12-02-2013 o 08:08. |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán Keňo,
na základe programového vyhlásenia vlády pripravuje ministerstvo pôdohospodárstva návrh zákona o nájme požnohospodárskej pôdy, ktorý bude riešiť aj otázku na ktorú sa pýtate. V legislatívnom pokračovaní, v časovom horizonte druhého polroku, bude návrh zákona zverejnený na internetovej stránke MP SR na pripomienkovanie, takže do jeho konečnej podoby budete mať možnosť zasiahnuť. S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| nakup pôdy | František | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 14-06-2006 11:16 |
| Nakup pody | ing Norbert Kelo | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 29-10-2004 08:05 |
| vymeriavanie pôdy | Eva Petričkova | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 10-08-2004 08:05 |
| Nájom a odkúpenie pôdy | ing. Anna Babková | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 01-10-2003 07:17 |
| vlastníci pôdy sú paralyzovaní | Eva Petričková | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 10-03-2003 12:33 |