![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Pán Minister.
Chcel by som vediet prečo nemožem zohnat nejaké informácie aj ohladom chovu včiel resp. noriem EÚ pre včelárov a nedajú sa ziskat nejake financie, aby som sa mohol skorej stat komerčným včelárom. Napr. v zalozenim majetku aj ked nemam dostatočný príjem financií. Viete mi dačo poradit? |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán,
v pôsobnosti Ministerstva pôdohospodárstva sme v uplynulých dňoch konštituovali pracovnú skupinu ktorej členovia majú za úlohu pripraviť návrh „Národnej stratégie chovu včiel v Slovenskej republike“, ktorý vo fáze pripomienkového konania zverejníme na internetovej stránke MP SR. Pokiaž ide o krajiny EÚ a podporu včelstva, tak každá krajina prispieva na ich chov finančnými prostriedkami z národných zdrojov. Ak máte o uvedenú problematiku skutočne profesionálny záujem, tak vám odporúčam obrátiť sa na nasledujúce inštitúcie: - Zväz včelárov - Spolok včelárov - Výskumný ústav včelársky v Liptovskom Hrádku, ktorý má poradenstvo v chove včiel priamo v náplni práce S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| O včelárstve | Ing. Ján Hájek | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 11 | 20-03-2003 05:02 |
| Podrobnejsie pripomienky k vynosu | Ing.Július Selčan,predseda SZV | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 17-02-2003 07:14 |
| Pripomienky SZV k návrhu Výnosu... | Ing. Selčan - predseda SZV | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 5 | 07-02-2003 19:12 |
| Smeruje slovenské včelárstvo k zániku? | Emil Svitnič | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 0 | 06-02-2003 08:59 |