![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2016
|
Dobry den,
vo vyzve: 9/PRV/2015 sa opravnenost ziadatela definuje: [i]Oprávneným žiadateľom (prijímateľom) je Mladý poľnohospodár – fyzická alebo právnická osoba (mikropodnik alebo malý podnik v zmysle odporúčania Komisie 2003/361/ES), ktorá vykonáva poľnohospodársku výrobu ako sústavnú a samostatnú činnosť pod vlastným menom, na vlastnú zodpovednosť a za účelom dosiahnutia zisku, ktorý je hlavným zdrojom jej príjmu, ktorá v čase podania ŽoNFP nemá viac ako 40 rokov, má zodpovedajúce profesijné zručnosti a schopnosti a prvýkrát zakladá poľnohospodársky podnik ako jeho najvyšší predstaviteľ. ... moja otazka: som spolocnikom v s.r.o. ktora ma v predmete cinnosti aj nasl.: poskytovanie služieb v poľnohospodárstve a záhradníctve poskytovanie služieb v lesníctve a poľovníctve úprava nerastov, dobývanie rašeliny a bahna a ich úprava a dalsie.... Ale polnohospodarsku cinnost ani poskytovanie sluzied do polnohospodarstva ci lesnictva sme nikdy ne vyvijali. Na zaklade tychto faktov som opravnenim ziadatelom? Dakujem za Vasu odpoved |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
„Oprávneným žiadateľom je mladý poľnohospodár, ktorý nebol predstaviteľom podniku, ktorý vykonával poľnohospodársku prvovýrobu a spĺňa aj ostatné stanovené podmienky oprávnenosti, napr. založenie podniku až od dátumu vyhlásenia výzvy a pod. Predmetom činnosti podniku, ktorý opisujete, nebola poľnohospodárska prvovýroba a teda sa nepožuje za poľnohospodársky podnik.“ S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 04-02-2016 o 07:55. |
|
|
|