![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2006
|
Dobry den prosim o radu
nebola mi schvalená dotácia na ovce nakolko mi v Ziline neuviedli rodne cislo ale len datum narodenia.Volal som do Ziliny ale ako mi uviedli maju zakaz uvadzat rodne cisla.Nakolko to je chyba nie na mojej strane neviem ako dalej postupovat.Prosim o skoru odpoved.Dakujem. Pavlík Milan. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
Keďže podľa uvedenej formulácie nie je možné jednoznačne posúdiť problém, dovoľujeme si Vás požiadať o predloženie kompletnej požiadavky o podrobnejšie definovanie problému. Vašu žiadosť zašlite elektronicky na e-mailovú adresu [email protected] alebo v písomnej podobe na adresu:
Ministerstvo pôdohospodárstva SR Sekcia poľnohospodárstva a rozvoja vidieka Dobrovičova 12 812 66 Bratislava Ing. Marek Kodada generálny riaditeľ sekcie poľnohospodárstva a rozvoja vidieka |
|
|
|