![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Jun 2008
|
Pekny den zelam p. ministerka,
nakolko sa nemam kde obratit tak mam na Vas nejake otazky: v roku 2004 som si podala narok restitucie na pozemkovy urad Martin v roku 2005 ked mi poslali materialy z katastrajneho uradu som postupila listinne dokazy opat na pozemkovy urad v Martine v marci 2007 som zaslala doporuceny list a oslovila p. riaditela pozemkoveho uradu v auguste 2007, ze som nedostala ani odpoved na doporuceny list - v auguste som ho uz oslovila e-mailom . pan riaditel sa ani neunuval a pracovnicka mi napisala, ze sa zaoberaju mojim uplatnenym narokom. Zaslala som omnoho skonfickovaneho materialu a mne napisala len 3 parcely Dalej mi bolo napisane , ze ak mam dve dedicstva a jedno je po tete , ze na to nemam vobec narok aj ked som dedicka , ze si mali podat osoby v rodine z jej parcel narok!!!!! NO podstata je ze uz nie je rodina jedine na cintorine a ja dedicstvo mam po nej- TO ostane statu???? alebo zamestnancom pozemkoveho uradu????? Dnes mame 29.7. 2008 - mne odpoved bola e-mailom zaslana august 2007 takze rok opat cakam a nedostala som dalsie podklady. Mam opat????? napisat na pozemkovy urad , alebo ziadam o kontrolu tohto uradu ako postupuju 4 roky na pracovnych postoch. Dakujem za Vasu odpoved. Maria |
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
Voči rozhodnutiu OPÚ máte možnosť podať odvolanie na Krajský súd Žilina podľa poučenia. Je možné aj požiadať KPÚ Žilina (nadriadený orgán OPÚ) o preskúmanie rozhodnutia mimoodvolacieho konania do 3 rokov od právoplatnosti. Ministerstvo pôdohospodárstva SR nie je príslušné meniť rozhodnutie OPÚ Martin.
Rovnako ak podnes nerozhodli, obráťte sa na KPÚ Žilina. S pozdravom JUDr. Marcela Chovanová poverená zastupovaním generálneho riaditeľa sekcie legislatívy |
|
|
|