Pani Hamarovej!
Vážená pani Hamarová !
Ešte s väčším rozčarovaním som si prečítal Váš už druhý list p. ministrovi, keďže som iba jednoduchý slovenský živnostník, ale ešte viac sa čudujem , že sa skrývate za univerzitnú inštitúciu ( prezrádza Vás: uniba.sk). Žijem len zo svojej výrobne mäsových potravín, obchodu a vlastných mozoľov a z rodiny. Som závislý na kupischopnosti slovenského obyvateľstva. Preto ma nasmierne urážate v pochybnostiach o kvalite a zdravotnej neškodnosti len slovenských potravín. Ešte viac urážate p. ministra, ale aj kontrolný orgán, ktorého inšpektori robia dozor aj v mojej malej prevádzke a obchode. Práve im chcem poďakovať, že podľa ich usmernení som si túto prevádzku vybudoval na takú úroveň , že sa dnes nemusím absolútne obávať o zdravotných rizikách mojích produkovaných potravín. Zvladnutie hygienických požiadaviek (verte nebolo to lacne), ktoré mi nariadili naši inšpektori, potvrdili aj inšpektori z EU. Pani Hamarová a preto sa Vás pýtam: Ste vy vôbec odborne spôsobilávyjadrovať sa k úrovni hygienického dozoru? Alebo si prihrievate polievočku , aby ste mohli na Slovensko dovážať zahraničné potraviny? A za tým účelom chcete zmeniť dozor nad potravinami? Zobudte sa!!!
Pretože si myslím, že škodíte slovenskému potravinárstvu a urážate poctivých slovenských výrobcov.
Za slovenských výrobcov potravín
Ing. Hamar
|