![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Dobrý deň.Teši ma vaše forum .
Chcem odovzdať býka na bitúnok a neviem ako mám postupovať ohžadom tej vsetkej administratívy!Niesom ešte ani zaregistrovaný čo sa týka mňa ako osoby ani býk ako zviera.Som z okolia Lučenca a neviem kam sa obrátiť.verím že mi to užahčíte a ozrejmíte ako vždy doteraz na moje otravné otazky. Ďakujem a pekný deň. PS:Toto vám píšem z nočnej služby ako sestrička v nemocnici. DOVIDENIA |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán,
z otázok s ktorými sa obraciate na Forum, vyplýva, že ste začínajúci požnohospodársky podnikatež, ktorý ešte nemá vyprofilovaný svoj podnikatežský zámer a všetky rutinné kroky základnej abecedy podnikateža sú pre neho novinkou. V prvom rade si musíte naštudovať príslušné predpisy a neriadenia, ktoré nájdete na internetovej stránke MP SR. Samozrejme, že tam nenájdete všetko, ale v tom prípade sa obrátite na Regiónalny odbor ministerstva pôdohospodárstva vo vašom regióne. Jeho pracovníci vás ochotne nasmerujú na správnu cestu. Poradia vám aj to ako zaregistrovať vašu farmu aj s príslušným hospodárskym zvieraťom. S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|