AgroFórum  

Naspäť   AgroFórum > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum)
Registrácia FAQ (otázky a odpovede) Zoznam členov Kalendár Hľadaj Dnešné príspevky Označ fóra ako prečítané

Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Starý 14-01-2003, 11:49   #1
Tarcsi Imrich a Tarcsi Pavol

Počiatočné Pozvánka

Vážený pán Minister!

Týmto Vás srdečne pozveme na sedenie a na diskúziu do Vežkého Medera kde by sme mohli s Vami prediskutovať problematiku chovu ošípaných.Kde by ste mohli vypočuť naše názory a názory drobnochovatežov na danú problematiku.Termín by sme nechali určiť s Vami ale otázky by sme položili my.Tešíme sa na stretnutie.S pozdravom Pavol a Imrich Tarcsi a chovatelia nášho regiónu
  Odpovedať s citovaním
Starý 29-01-2003, 07:33   #2
Zsolt Simon

Počiatočné Re: Pozvánka

Vážení páni,

vežmi rád by som sa častejšie zúčastňoval na stretnutia s podnikatežmi v požnohospodárstve. Žiaž, môj čas je vežmi limitovaný a pri „hasení“ problémov, ktoré treba na MP SR riešiť, mi nezostáva na cesty do terénu veža času.

Neznamená to, pravdaže, že som neprístupný diskusii o chove ošípaných. Naopak, príslušné odborné útvary ministerstva dávajú dohromady presnú informačnú databázu, aby sme mohli prijať čo najoptimálnejšie rozhodnutie. O termíne rokovania Vám odporúčam dohodnúť sa telefonicky s mojím sekretariátom.

S pozdravom

Zsolt Simon,
minister pôdohospodárstva SR
  Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Vyhľadávanie v téme:

Rozšírené hľadanie

Pravidlá prispievania