![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Rastlinná výroba Diskusia na témy týkajúce sa rastlinnej výroby všeobecne, krmovinárstva, vinohradníctva, ovocinárstva, zahradníctva, ochrany rastlín... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Jun 2006
|
Zdravím všetkých.
Dnes som bol kúpiť v záhradkárstve postrek proti kučeravosti broskýň,dostal som odpoveď,že Silit, Efusine sa už nedodávajú a ani momentálne niesú na truhu posreky proti kučeravosti broskýň. Poradí mi niekto? Aký aktualný postrek je v povolený v predaji? /postrek Kuprikolom bol účinný,ale mám skúsenosti,že ešte minimálne jeden počas vegetácie sa bude musieť urobiť./ Doteraz bolo zvykom,že po ukončen pedaj jednej chemikálie bola vždy náhrada. ďakujem za odpovede. Hlavatý Naposledy upravil Jaroslav Hlavaty : 09-04-2016 o 09:18. |
|
|
|
| Sponzorované odkazy |
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2016
|
Dobrý deň, p. Hlavatý, odporučil by som Vám fungicídny prípravok Kocide 2000, založený na báze hydroxidu mednatého. Alebo potom Thiovit Jet na báze síry.
Oba sú použiteľné proti kučeravosti broskýň. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
člen
Registrovaný od: Jun 2006
|
Ďakujem za info,našťastie som zohnal v jednom obchode Sillit65 10balení,na tento rok mám postarané,telefonoval som s pánom ing.Matlákom/známou osobnosťou z poradne "Floraservis"/,a on poradil,že exzistuje ešte Sillit 400 v tekutej forme,v Čechách sa dá kúpiť,tam som ho našiel je v 50ml 200 ml.1L a 2L balení, Tento postrekový material zatial nieje zrušený a ani Dithane DG a Novozir NM80 ,ale tie sú vo velkých baleniach Novozir stojí 8700 ČK 25Kg balenie./ to by som asi neminul ani za 20 rokov aj keď mám v zahrade 76 stromov. Asi k budúcenu roku si zaobstarám ten Sillit 400 ak nebude nič nového.
|
|
|
|