![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Diskusia na poľnohospodárske témy - všeobecne, rozvoj vidieka, legislatíva, poradenstvo... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2013
|
Zdravim je tu niekto kto ma skusenostami s dotaciami?? myslim na podu alebo napriklad na rozvoj, rekonstruciu a modernizaciu farmi???
este aj s vyplacanim ,vypracovanim projektu,a schvalovanim grantu? comu sa da vyvarovat a podobne .Chcel by som sa informovat ci ma zmysel sa o nieco uchadzat ci sa da k niecomu aj dostat lebo po skusenostiach s touto republikou ma clovek skusenosti ze ku peniazom sa dostane len ten co mam peniaze cize korupcia.. Naposledy upravil MichaL S. : 26-02-2013 o 19:26. |
|
|
|
| Sponzorované odkazy |
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2012
|
No skusim ja. Momentalne mozete dostat dotacie akurat tak na plochu- aspon pokial viem(este na cukor a ovocie a zeleninu). Ale uz je avizovane, ze od roku 2014 nas cakaju zmeny, ale zatial sa este nic nevie. Viac o dotaciach na stranke www.apa.sk.
Co sa tyka dotacii na mechanizaciu- skusenost z minulosti- tvrda byrokracia a boj o kazdu ciarku.. A musite mat vlastny kapital a potom po schvaleni Vam dotovanu cast preplatia, ked sme podavali projekt my, tak to bolo 50%. Ak nemate vlastny kapital, musite si vziat pozicku- co neodporucam. Z vlastnej skusenosti viem, ze polnopodnikanie na SVK su len investicie, praca, investicie, praca a ako uz konstatoval Marmil, neustale sa zvysujuce sa dane a odvody a nove predpisy a nariadenia a odbytove fondy... Do toho este zlodeji a nekala konkurencia.. Skratka je to kruta laska ![]() Drzim palce. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2013
|
diky bracho
ja viem ze apa.sk len ta stranka je taka prehladna pre zaciatocnika jak pre ateistu evanielicky posol /nabozenske novyni/ ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2012
|
Tak presnejsie tu:
http://www.apa.sk/index.php?navID=123 |