View Single Post
Starý 27-07-2017, 15:08   #394
PeterL
člen

Registrovaný od: Feb 2016
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal Zetor7711
Ľudia, ktorí viac ako 2 roky nepracujú a chodia poberať sociálne dávky, teda zaťažujú sociálny systém štátu nech snívajú ďalej.
Stále sa to tu opakuje. Prvá vec je, že toto zvýhodnenie pre dlhodobo nezamestnaných si žiadala EÚ. Hlavne ale nehovorte o všetkých, čo boli takto zvýhodnení, že sa flákali. Okrem dlhodobo nezamestnaných dostali týchto 8 bodov napr. aj ženy po materskej dovolenke.

Citát:
Pôvodne zaslal Zetor7711
Hlúpe reči vedú hlavne tí, ktorí čakali na 5 tisíc, dali si zrejme draho a nad svoje pomery vypracovať žiadosť, ktorú dokázal vyhotoviť čo i len trochu vzdelaný človek, .... no peniažky im akosi nechodia Dať niekomu 50 tisíc €, takému čo nevie ani čo má v žiadosti napísané a koľko má bodov ( lebo som také niečo tu čítal ) je načisto choré a vôbec to nie je o žiadnej závisti a ničení snov, milá moja Žijeme, aspoň si myslím v právnom štáte a každý má právo vedieť kam štát dáva jeho dane ....... Ja osobne podporujem každého mladého farmára, ktorý či dostal či nedostal nejakú podporu ... no myslí to vážne a seriózne v poľnohospodárstve pracuje .....
Ja som si projekt písal sám, viacerí ma považujú za celkom inteligentného človeka, ale keďže som sa doteraz projektom nevenoval, nebolo to ľahké. Nakoniec sa mi to podarilo a žiadosť som podal.
Nie každý kto to myslí vážne si aj môže dovoliť sa do toho pustiť len tak. Keby som nemal rodinu a hypotéku, dávno by som sa do toho pustil ale teraz jednoducho nemôžem. Resp. môžem ale len veľmi pomaly. Zmysel tejto výzvy bol pôvodne práve v tom, aby sa do poľnohospodárstva pritiahli mladí ľudia, ktorí nemajú zázemie, ale chceli by rozbehnúť vlastné podnikanie v poľnohospodárstve. Žiaľ, vyzerá to tak, že sa to nakoniec pokrútilo iným smerom. Až časom sa dozvieme či dobrým alebo nie.
PeterL je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy