Citát:
|
Pôvodne zaslal Zetor7711
Ľudia, ktorí viac ako 2 roky nepracujú a chodia poberať sociálne dávky, teda zaťažujú sociálny systém štátu nech snívajú ďalej.
|
Stále sa to tu opakuje. Prvá vec je, že toto zvýhodnenie pre dlhodobo nezamestnaných si žiadala EÚ. Hlavne ale nehovorte o všetkých, čo boli takto zvýhodnení, že sa flákali. Okrem dlhodobo nezamestnaných dostali týchto 8 bodov napr. aj ženy po materskej dovolenke.
Citát:
|
Pôvodne zaslal Zetor7711
Hlúpe reči vedú hlavne tí, ktorí čakali na 5 tisíc, dali si zrejme draho a nad svoje pomery vypracovať žiadosť, ktorú dokázal vyhotoviť čo i len trochu vzdelaný človek, .... no peniažky im akosi nechodia Dať niekomu 50 tisíc €, takému čo nevie ani čo má v žiadosti napísané a koľko má bodov ( lebo som také niečo tu čítal ) je načisto choré a vôbec to nie je o žiadnej závisti a ničení snov, milá moja Žijeme, aspoň si myslím v právnom štáte a každý má právo vedieť kam štát dáva jeho dane ....... Ja osobne podporujem každého mladého farmára, ktorý či dostal či nedostal nejakú podporu ... no myslí to vážne a seriózne v poľnohospodárstve pracuje .....
|
Ja som si projekt písal sám, viacerí ma považujú za celkom inteligentného človeka, ale keďže som sa doteraz projektom nevenoval, nebolo to ľahké. Nakoniec sa mi to podarilo a žiadosť som podal.
Nie každý kto to myslí vážne si aj môže dovoliť sa do toho pustiť len tak. Keby som nemal rodinu a hypotéku, dávno by som sa do toho pustil ale teraz jednoducho nemôžem. Resp. môžem ale len veľmi pomaly. Zmysel tejto výzvy bol pôvodne práve v tom, aby sa do poľnohospodárstva pritiahli mladí ľudia, ktorí nemajú zázemie, ale chceli by rozbehnúť vlastné podnikanie v poľnohospodárstve. Žiaľ, vyzerá to tak, že sa to nakoniec pokrútilo iným smerom. Až časom sa dozvieme či dobrým alebo nie.