View Single Post
Starý 01-06-2017, 11:13   #329
stathan
člen

Registrovaný od: Jul 2015
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal Zetor7711
dowink, úprimne s Tebou súhlasím. Česť výnimkám ale mnohí, ktorí nepracovali a počuli o tejto výzve, zacítili proste "prachy". Nemajú ani šajnu o čo tu ide, zaplatili si agentúram lebo neboli schopní vyplniť si žiadosť s dvomi, tromi tabuľkami, obehať zopár úradov a napísať max. 10 strán toho čo chcú robiť. Body, body, body a ja by som doplnil, prachy, prachy, prachy. Poctiví mladí farmári, ktorí to aj v súvislosti s touto výzvou mysleli vážne a úprimne už od minulého roku čestne farmárčia. Aj oni by potrebovali pomoc ... tak ako tí, čo sa tu chvastajú, že im agentúra z hlúpeho a diskriminačného bodovacieho systému "nahnala" možno 90 bodov. Toto je čistá tragikomédia neschopných ľudí, ktorí to takto vymysleli, možno zámerne, možno nevedomky a možno preto, že tomu absolútne nerozumejú. Je to aj čistá tragikomédia tých, ktorí každý deň dychtia po tých štátnych peniazoch ..... no ja osobne si myslím, že skrachujú ešte skôr ako začnú. A mnohí skrachujú už v tom momente, čo dostanú do ruky tie peniaze daňových poplatníkov. Ja osobne si myslím, že táto výzva bude mať ešte veľké, veľmi veľké dozvuky aj na pôde parlamentu. A pretože sa nerozdávajú bubáčiky nejakých súkromných podnikateľov ale peniaze tohto štátu, bude nazreté aj do kuchyne, kde sa to pieklo a kto to varil ....... Bude to ešte zaujímavé
Myslim ze nebude nikde nic ako mnohe ine veci mna by zaujimalo ako na tom som to je vsetko.
stathan je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy