View Single Post
Starý 11-05-2017, 05:33   #277
Nefrit
člen

Registrovaný od: Apr 2012
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal Zetor7711
Nefrit, nie je zakázané nikoho spomínať , to iba tak na okraj. Spomínal som ho preto a v jedinej súvislosti lebo sa vyjadril, že kládol vo svojej prednáške dôraz na počet bodov, no keď si preštudujeme príručku k výzve ( tu niekde som to aj citoval ) bodovacie kritérium je niekde až na 6. mieste. To iba na objasnenie. A z dowinkom musím opäť iba súhlasiť. Má jednoducho pravdu. Vyhlási sa výzva, zverejní suma a hlási sa celé Slovensko .....
Vy sa tu obuvate do malych farmarov, ktori sa uchadzaju o ubohych 50 tis., ktore im stacia akurat tak na traktor. V polnosektore sa spreneveruju miliony nasmerovane spravnym SMERom, a to nikoho netrapi.
Neda sa to citat. A neda mi nereagovat, ako ste sa tu obuli do rodinnych fariem, ktore by mali byt buducnostou. A namiesto toho tu obhajujete pozostatky kolchozov z minuleho storocia. Tie upredostnuje aj APA, ved priame platby vzdy dostanu kolchozy a malych nechavaju na posledny termin. Kontroly tiez idu malym a kolchozy zatial preherbiciduju celu krajinu a otravia vsetky vcely. Pritom specialnu vyrobu nikdy robit nebudu. Naco aj? Ked obchodnici s pesticidmi davaju pekne provizie a predsedovia kolchozov nehospodaria na svojom. Z cudzieho krv netecie. Dotacie tecu a partikov z nich podplatia.
Toto je bieda slovenskeho polnohospodarstva. Nie zopar mladych.
Nefrit je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy