10-05-2017, 16:53
|
|
|
člen
Registrovaný od: Apr 2012
|
Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016
Citát:
|
Pôvodne zaslal Zetor7711
Súhlasím s Tebou Misko, hlavne si myslím, že Združenie mladých farmárov Slovenska malo pred touto výzvou akýmsi spôsobom mladých začínajúcich farmárov osloviť, zistiť si ich názory alebo aj zabezpečiť odbornú debatu a pozvať si ľudí, ktorí tomu rozumejú a ktorí by neboli ovplyvňovaní nikým lebo poľnohospodárstvo je beh ani nie na dlhú trať ale možno beh na celý život. Máš pravdu aj v tom, že sa pravidlá alebo podmienky výzvy mali nastaviť oveľa, oveľa korektnejšie a spravodlivejšie ( aj tak by samozrejme neboli spokojní všetci ) ak som spomínal pána Partiku, z jeho slov som mal pocit, že vo výzve bude záležať na počtoch bodov, no ak si dobre a podrobne preštudujeme výzvu a príručky k nej, jednoznačne by to nemalo byť len o čo najväčšom počte získaných bodov .... ale ktovie, uvidíme. Naozaj je už neskoro nad tým polemizovať ........... Ja očakávam veľkú kritiku až potom, keď už budú dostávať oznámenia tí, ktorí Bohužiaľ NFP nedostanu ...... Potom možno pôjde aj do tuhého .... ale uvidíme, škandály tu už boli .....
|
Ako mozete toho skorumpovaneho Partiku nazvat panom? A myslim, ze uz v sektore ani nerobi, takze je ho je zbytocne spominat a drazdit slusnych ludi. 
|
|
|