Citát:
|
Pôvodne zaslal Zetor7711
Ja si tiež myslím, že z NFP sa môžu vykrývať napr. aj náklady na mzdy a ak Martinko narážaš na to špekulantstvo, všimni si koľko krát som spomenul poctivých, mladých a slušných farmárov a absolútne súhlasím s nimi a ich názormi, že napr. "tatko to zariadi" a dosiahnem štandardný výstup s jedným prstom v zadku a bude vybavené  Takto si niektorí predstavujú farmárčenie, Bohužiaľ. Ak sa Ťa to slovko dotklo, zrejme Ťa nejako zasiahlo, možno. Ale to je už Tvoja osobná vec. Opakujem, že poctiví mladí a slušní farmári na Slovensku sú a je ich dosť. Len veľká škoda, že nie všetci pocítia pomoc tak ako by si priali a želali. A tiež si myslím, že nie je zakázané povedať si aj v tejto veci svoj osobný názor. A jeden z mojich názorov je aj ten, že nie všetci z vyše 2000 záujemcov o NFP išli do toho poctivo. Ďakujem Ti za pochopenie a zdravím Ťa.
|
Mne bolo povedane ze z NFP je mozne si posielat plat lebo ked podpises zmluvu tak je to ako tvoje zamestanie a plat nejaky musis mat a mozes si z nich zaplatit aj odvody ...Ty dostanes NFP a nikde nepisalo ze musis dokladovat na co si ich pouzil proste kazdy musi splnit to co si dal do projektu...Aj v mojom okoli je velo spekulantov ktory lenchcu peniaze a konec...Ale ja sa zaradujem do tej skupiny ktora to mysli s farmarcenim vazne lebo mam aj nejaku podu na ktorej robim a mame aj kravy byky a osipane...Takze cakam co sa s toho vykluje...Vraj v piatok bol termin od ktoreho zacinaju posielat tym ktorym to bolo schvalene...