Citát:
|
Pôvodne zaslal dowink
Zetor teba by som rad poznal osobne pretoze očividne si neni kkt...som rad ze sú tu ludia čo vidia čo za odrby sa tu dejú.Body body body...udrzatelnost?? ta nikoho nezajima. ten vysokoškolak aj ked ma vysoku skolu vie *****. Aby som ja za vysokoškolačku ing vypisoval hlasenie do žiliny?? som murar!!!! ona ing!!! ale ved dostane lowe niečo porobi a potom jej to zpobere exekutor lebo nebude vedet ...nič
|
dowink, ďakujem .... iba jednu jedinú vetu k tým "vysoko-bodovým chvastúňom" .... ako som už písal. Každý človek si tu vie zrátať čo všetko treba na tie "tu"uvádzané body. Na tých vysokoškolsky vzdelaných, ktorí sa chodili 2 roky podpisovať a zaťažovali sociálny systém lebo sa nedokázali možno nechceli zamestnať a nechceli pracovať .... DOPLATIA STATOČNÍ MLADÍ FARMÁRI, a mne je to úprimne ľúto. Inteligentní ľudia po dvoch rokoch nič nerobenia ..... nám zázračne ožili .... a dosahujú takmer 100 bodov

Čakajú od štátu 50 tisíc € ..... a čo potom ? Ja osobne poznám mladých farmárov, ktorí minulý rok začali, stali sa aj aktívnymi v zmysle priamych platieb ( ak vôbec niektorí vedia o čom píšem lebo ani nevedia koľko majú bodov

) a možno takým sa na úkor špekulantov pomoci nedostane ...... ale čo už ....