View Single Post
Starý 22-04-2017, 10:37   #190
Ja1234
člen

Registrovaný od: Apr 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal Misko13
Fakt je tvoja uvaha nespravna. Musia ti dat moznost na doplnenie chybajucich nalezitosti a nemozu spekulovat, ci to potvrdenie mas a len si ho zabudol prilozit. Takto sa to nikdy neriesi. POkial su teda informacie spravne a od niektorych farmarov ziadaju dokumenty so spätnym datumom, tak je ich postup nespravny a napadnutelny. Ja by som sa urcite odvolal jednak na riadiaci organ a jednak aj na vyssie organy ako CKO a pod.
Práveže nemusia. Výzva jasne uvádza, že ak žiadosť nie je kompletná v čase podania, teda aj s prílohami, konanie sa automaticky zastavuje. Takto som si to včera overil priamo z výzvy. To skôr vyzerá, že tie konania mali rovno zastaviť a nežiadať dodatočné dopĺňanie, ak daný dokument v žiadosti úplne chýbal. Toto spravili nad rámec pravidiel. Samozrejme nepíšem o tých, čo dodali nevyhovujúce potvrdenia so ZP, lebo u nich bola žiadosť kompletná, PPA využila len svoje právo z výzvy na dodatočné doplnenie dokumentov. No zároveň priznávam, že všetky dokumenty som opätovne nečítal a existuje kopec nadradených dokumentov s vyššou právnou účinnosťou. A pre istotu - nie som ani zamestnanec, či blízka osoba PPA. Veď uvidíme.

Naposledy upravil Ja1234 : 22-04-2017 o 10:49.
Ja1234 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy