Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016
Prajem Vám pekný deň Zetor 7711
Pojmy: "Osočovanie je vymyslená predikcia, predsudok, s negatívnym podtextom." To je to, keď mňa označíte za špekulanta. Ako vo vašom poslednom príspevku. Môžem to dokonca brať ako urážku.
Ako vravím, to že je niekto v združení, akomkoľvek, nebráni podať žiadosť. A ak sa podmienky výzvy spravodlivo vyhodnotia podľa pravidiel, a člen združenia by získal príspevok, je to úplne v poriadku. Podstatné je aby spĺňal pravidlá výzvy. Lebo občianske združenie je občianska iniciatíva. To nie je štátna správa.
Čo sa týka mien. Takto. Keby že máme intelektuálne vyspelú spoločnosť, verejné zoznamy by sa dali akceptovať. Ale nemáme. A v tejto situácii je potrebné spraviť verejný zoznam v kódoch žiadosti. Lebo sme neskutočne závistlivý a neprajný národ.
A čo sa týka zoznamu, naozaj mám inú robotu, ako závistlivo pozerať, kto tam je, kto dostal a kto nie. A odkiaľ je. Sú to zbytočné starosti, ktoré zabavujú aj Vašu myseľ.
A čo sa týka skratky ASYF, máte na to svoj názor, ktorý sa snažíte presadiť. Pomerne sebecké. Ja sa nikoho nesnažím presvedčiť o tom, že keď si dá združenie skratku v Uzbečtine, Angličtine, alebo v Sinhálčine, že si to musí premenovať, a to z dôvvodu, že je na Slovensku. Je to slobodné rozhodutie. A závisí iba na členoch združenia. Absolútne na nich. Neporušujú nijaké ustanovenie ani nič. Okrem iného, počul som, že aj v Maďarsku a Srbsku používajú tamojší mladí farmári skratku v Angličtine. A v jedinej anglicky hovoriacej krajine európskej únie - Írsku - majú skratku po Írsky/keltsky. A tak. Doprajme ľuďom slobodne sa nazývať.
PS: Pán Zetor 7711. Zostaňme pri vykaní - je to slušné -a hlavne je to Slovensky. Iba v angličtine sa zvykne v bežnom rozhovore s novým človekom tykať.
|