Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016
Zetor7711..... Áno tu prvu "chybičku" ako spomínaš/spomínate som samozrejme spravil, a v podstaate som to aj vo svojom prispevku uviedol. Je to vo výzve jasne dané "zo všetkých zdravotných poisťovní". Avšak až do dnešného dňa nerozumiem konaniu PPA v tom zmysle že vôbec žiadala akési doplnenia nakoľko vo výzve je jasne povedané že pri nesplnení všetkých náležitosti bude konanie automaticky zastavené. Chápal by som to v tom prípade ak by jej stačili resp. by akceptovala podklady vydané k AKTUÁLNEMU dátumu uvedenom v dodatočnom vyžiadaní. Ale ona to vážne žiadala k spätnému marcovému dátumu, teda k dátumu podania žiadosti ( v mojom prípade myslím k 7.3. 2016, prijali ju 8.3. 2016) Zetor píšeš, že to PPA od niekoho určite nežiadala spätne potvrdenie. No žiadala. Citujem z "Výzvy na doplnenie žiadosti o nenávratný finančný príspevok" ktorá mi bola doručená dňa resp. bola odoslaná 4.11. 2016 v ktorej sa okrem mojich údajov a požadovaných dokumentov uvádza, "Zároveň Vás upozorňujeme, že podmienky uvedené vo výzve na doplnenie žiadosti musí žiadateľ spĺňať ku dňu podania Žiadosti, t.j. doplnené doklady musia byť príslušnými inštitúciami vydané s dátumom, ktorý nesmie byť neskorší, ako dátum podania žiadosti o nenávratný finančný príspevok do podateľne PPA".
|