View Single Post
Starý 10-10-2016, 16:33   #42
Lukas4x4
člen

Registrovaný od: Sep 2015
Počiatočné Re: problém z rozlohou pozemkou v družstve a v katastri

Takze teraz som sa vratil z druzstva a nasrany som jak svina! Zase sa ti svine zacali vyhovarat ze toto a hento... Ale presne toto mi povedal, pytal sa ma ze ci mam nejake stare najomne zmluvy co mala babka,ja hovorim ze nie a on ze ich pohladaju lebo teraz nevie ako bola ta zmluva formulovana, ze ak bola pisana na 10 rokov a ta 10 rocna najomna doba koncila v roku 2014 a ja som poziadal o vydanie pody az v roku 2015 tak ze ta zmluva co koncila platnost v roku 2014 sa automaticky predlzila na dalsich 10 rokov a tym padom sa da poziadat o vydanie pody az po nejakej ochrannej lehote ktora trva 5 rokov... To je pravda alebo si uz zo mna robi pi..u potom zacal s tym ze ja nemam ziadne pravo vybavovat veci v mene mojej svokry,teda konkretne som tam len dal ziadost o vydanie do vlastneho uzivania na meno svokry... A na toto mi povedal ze na to nemam pravo...jakoze co mu d..e? Sak som nerobil ziadne transakcie, len som tam dal ziadost o vratenie pody do vlastneho uzivania.... Poradte mi nejakeho pravnika z okolia senice alebo myjavy lebo uz ma zacina srat...
Lukas4x4 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy